Ontdek alles over ETF's

Ontdek hier alles over ETF's, een product dat grote affiniteit vertoont met klassieke beleggingsfondsen. Het verschil is dat ETF's effectief beursgenoteerd zijn en worden verhandeld zoals aandelen. Bovendien betaalt u op ETF's geen speculatietaks.

De ETF van de Week: iShares Core S&P 500 ETF (SXR8)

De Amerikaanse indices herstelden aanzienlijk na de val van oktober tot december vorig jaar. Maar de downtrend is nog steeds niet doorbroken.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Core DAX ETF (EXS1)

Voor de eerste keer in een half jaar was de aandelenindex DAX in staat om zijn neerwaartse trend te doorbreken, wat ook duidelijk zichtbaar is in deze ETF.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares S&P500 Energy Sector ETF

Naast de olieprijs zijn de wereldwijde energie-aandelen de afgelopen maanden ook onder vuur komen te liggen. Bekijk het beleggingsidee.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares MSCI China ETF (36BZ)

De Chinese aandelenmarkt is in 2018 onder vuur komen te liggen als gevolg van de strijd en punitieve tarieven met de VS. Bekijk de ETF van de Week.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares MSCI Brazil ETF (IBZL)

De Braziliaanse aandelenmarkt lag tot september van dit jaar ernstig onder vuur en verloor tijdelijk bijna 40 procent in waarde. Geplande hervormingen en nieuwe verkiezingen hebben weer enige hoop gewekt.

Lees verder

De ETF van de Week: Xetra Gold (4GLD)

Momenteel zijn er niet veel ETF's die in aanmerking komen voor een longpositie, vooral omdat de aandelenmarkten nog steeds duidelijk corrigeren. Daarom wijden wij ons wederom aan de veronderstelde veilige haven van goud.

Lees verder

De ETF van de Week: ETFs Gold Mining (ETLX)

We zijn nog steeds mijlen verwijderd van een uptrend, maar de neerwaartse trend van de afgelopen maanden is eindelijk verbroken.

Lees verder

De ETF van de Week: Physical Gold ETF (VZLD)

Sinds april dit jaar was de trend van het gele edelmetaal in een berenfase en de interesse van de stieren in de zogenaamde veilige haven nam af.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Core DAX ETF (EXS1)

De Duitse aandelenmarkt ligt al tijden onder vuur.De DAX bevindt zich nog altijd in een duidelijke neerwaartse trend en de kans op verdere dalende prijzen is daarom erg hoog.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Oil & Gas ETF (IS0D)

Na een maandenlange zijwaartse beweging is de olieprijs uitgebroken. Dit leidde tot sterke waardestijgingen van olie- en gasvoorraden, vooral aan het begin van de week. Bekijk de ETF van de Week.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker