Ontdek alles over ETF's

Ontdek hier alles over ETF's, een product dat grote affiniteit vertoont met klassieke beleggingsfondsen. Het verschil is dat ETF's effectief beursgenoteerd zijn en worden verhandeld zoals aandelen. Bovendien betaalt u op ETF's geen speculatietaks.

De ETF van de Week: Xetra Gold (4GLD)

Momenteel zijn er niet veel ETF's die in aanmerking komen voor een longpositie, vooral omdat de aandelenmarkten nog steeds duidelijk corrigeren. Daarom wijden wij ons wederom aan de veronderstelde veilige haven van goud.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Agribusiness UCITS ETF (IS0C)

Een van de weinige sectoren die de afgelopen weken in waarde is gestegen was de landbouwsector. Met name de leidende bedrijven zoals Mosaic of CF Industries behoorden tot de grote winnaars.

Lees verder

De ETF van de Week: ETFs Gold Mining (ETLX)

We zijn nog steeds mijlen verwijderd van een uptrend, maar de neerwaartse trend van de afgelopen maanden is eindelijk verbroken.

Lees verder

De ETF van de Week: Physical Gold ETF (VZLD)

Sinds april dit jaar was de trend van het gele edelmetaal in een berenfase en de interesse van de stieren in de zogenaamde veilige haven nam af.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Core DAX ETF (EXS1)

De Duitse aandelenmarkt ligt al tijden onder vuur.De DAX bevindt zich nog altijd in een duidelijke neerwaartse trend en de kans op verdere dalende prijzen is daarom erg hoog.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Oil & Gas ETF (IS0D)

Na een maandenlange zijwaartse beweging is de olieprijs uitgebroken. Dit leidde tot sterke waardestijgingen van olie- en gasvoorraden, vooral aan het begin van de week. Bekijk de ETF van de Week.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares S&P Information Technology

Informatietechnologie is nog steeds de snelst groeiende sector en blijft populair bij beleggers. Al meer dan twee jaar bevindt de ETF zich in een stijgende trend en het einde van de rally is nog niet in zicht.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares MSCI BRAZIL ETF (IBZL)

De Braziliaanse aandelenmarkt behoort tot de zogenaamde opkomende markten en staat bekend als een zeer volatiele index. Bekijk de ETF van de Week.

Lees verder

De ETF van de Week: SPDR MSCI USA Small Cap ETF (ZPRV)

De Amerikaanse small-caps hebben dit jaar opnieuw de Wall Street rally geleid, waarbij de Russell 2000 terugkijkt op een stijging van meer dan 10% sinds januari. Momenteel bevindt de index zich in een zeer aantrekkelijke consolidatie, die waarschijnlijk binnenkort wordt verbroken.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares S&P 500 Financial Sector ETF (QDVH)

De Amerikaanse financials hebben dit jaar tot nu toe amper enige sterkte gekend. In euro’s is de ETF van de index vrij zijwaarts bewogen en konden stieren noch beren duurzaam de overhand krijgen. In de tussentijd is dit echter veranderd. Hoe speelt u hier op in?

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker