Ontdek alles over ETF's

Ontdek hier alles over ETF's, een product dat grote affiniteit vertoont met klassieke beleggingsfondsen. Het verschil is dat ETF's effectief beursgenoteerd zijn en worden verhandeld zoals aandelen. Bovendien betaalt u op ETF's geen speculatietaks.

De ETF TIP van de Week: iShares Core DAX ETF (EXS1)

De Duitse aandelenmarkt staat sinds februari onder vuur. Na de uitbraak naar een nieuw hoogtepunt eind januari, begonnen de beren omlaag te slaan. Sindsdien is er een duidelijke opeenvolging van lagere hoogtepunten en lagere dieptepunten. Hoe speelt u in op deze trend?

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Xtrackers MSCI Mexico Index (XMES)

Ondanks dat het momenteel lastig is om sterk presterende ETF’s te vinden, zien wij toch kansen in de Mexicaanse aandelenmarkten. Sinds het begin van het jaar heeft zich daar een driehoek in de grafiek gevormd. Als de uitbraak opwaarts plaatsvindt, willen wij instappen middels een longpositie.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: ETFS Crude Oil (CRUDP)

Sinds halverwege 2017 is de olieprijs uit een langdurige neergaande trend gebroken. Sindsdien is de koers van het zwarte goud met meer dan 40% gestegen. Hoe speelt u hier op in?

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Xtrackers MSCI Russia ETF (DBXV)

Mede dankzij de positieve ontwikkelingen op de oliemarkt in de afgelopen zes maanden wist de Russische aandelenmarkt sterk te presteren. Al maanden zien we hier keurig hogere bodems en hogere toppen. Benieuwd hoe u hier gemakkelijk op kunt inspelen? U leest het in de ETF TIP van de Week.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Xetra-Gold ETF (4GLD)

Voor het edelmetaal goud blijkt het al tijden lastig te zijn om de belangrijke horde van $ 1.360 opwaarts te breken. De kansen op een uitbraak lijken groeiende, zeker omdat de onzekerheid op de aandelenmarkten lijkt toe te nemen.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Source NASDAQ Biotech ETF (SBIO)

Na de flinke stijging van biotech-aandelen in de periode november tot januari behoorde deze sector ten tijde van de recente correctie juist tot de grootste verliezers. Pas sinds een paar dagen lijkt het tij gekeerd te zijn.

Lees verder

ETF van de week: SPDR Gold Trust

We zien momenteel een koopsignaal zodra de ETF boven een koers van $ 126 uitbreekt. De stoploss kan op een koers van $ 124 geplaatst worden. Dit maakt het mogelijk om mee te doen met een mogelijke aanstaande rally, met slechts een klein risico.   

Lees verder

De ETF TIP van de Week: ipath silver trust (slv)

Het jaar 2017 was een positief jaar voor beleggers in edelmetalen. Steeds weer ontstonden korte rally’s, maar deze konden uiteindelijk niet worden voortgezet. Hoewel de prijzen weer wat terug zijn gezakt, lijkt de opwaartse beweging te zijn ingezet.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Vaneck Vektors Gold Miners (GDX)

De goudmijnsector was de afgelopen maanden een van de grootste verliezers. De laatste weken zit de prijs van het edelmetaal echter weer flink in de lift.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Gold Trust (GLD)

Voornamelijk in de eerste maanden van dit jaar ging het goed met de goudprijs. Betekent de daling in december een verkoopsignaal of kunt u beter kopen?

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker