Ontdek alles over ETF's & Trackers

Ontdek hier alles over ETF's, een product dat grote affiniteit vertoont met klassieke beleggingsfondsen. Het verschil is dat ETF's effectief beursgenoteerd zijn en worden verhandeld zoals aandelen. Bovendien betaalt u op ETF's geen speculatietaks.

De beste BEL20 ETF en Europese ETF’s

De BEL20 index is de belangrijkste beurs van Brussel. Beleggingsspecialist Kevin Verstraete vertelt u alles over de beste BEL20 ETF en Europese ETF's.

Lees verder

Wat is de FTSE 100 index?

De FTSE 100 Index is een belangrijke index die u in de gaten moet houden als u wilt beleggen in aandelen die genoteerd staan op de Londense beurs.

Lees verder

De beste CAC 40 ETF’s in 2020

De CAC 40 vertegenwoordigt de belangrijkste aandelen van Euronext Parijs. We bespreken de beste CAC 40 ETF's van dit moment om in te beleggen.

Lees verder

Beleggen in goud – De 5 beste goud ETF’s

Goud is terug van weggeweest. In dit artikel bespreken we wat een goud ETF is maar ook welke goud ETF’s het meeste rendement zouden kunnen opleveren.

Lees verder

ETF van de week: Physical Palladium ETF (VZLB)

Samen met de edelmetalen goud en zilver werd ook de koers van palladium in maart neergehaald. Inmiddels heeft Palladium een deel van de daling goedgemaakt.

Lees verder

ETF van de week: Xetra Gold ETF (4GLD)

De verlaging van de goudprijs rond half maart was waarschijnlijk het gevolg van korte termijn liquiditeitsknelpunten bij tal van grote beleggers.

Lees verder

Welke ETF koop ik?

Elk type ETF heeft zijn eigen voor- en nadelen. Koopt u een smart beta of eerder een eenvoudige grondstoffen ETF met fysieke replicatie?

Lees verder

ETF of Tracker: een slimme belegging?

Een ETF is een product die bij vele beleggers perfect past binnen hun beleggersprofiel. Het garandeert een spreiding die niet eenvoudig te repliceren is.

Lees verder

ETF van de week: ETFS Physical Silver ETC

De meeste edele metalen zijn terug in een opwaartse trend op langere termijn. Zilver is geen uitzondering. De ETF van de week is ETFS Physical Silver ETC.

Lees verder