Ontdek alles over ETF's

Ontdek hier alles over ETF's, een product dat grote affiniteit vertoont met klassieke beleggingsfondsen. Het verschil is dat ETF's effectief beursgenoteerd zijn en worden verhandeld zoals aandelen. Bovendien betaalt u op ETF's geen speculatietaks.

De ETF van de Week: iShares Core DAX ETF (EXS1)

De Duitse aandelenmarkt ligt al tijden onder vuur.De DAX bevindt zich nog altijd in een duidelijke neerwaartse trend en de kans op verdere dalende prijzen is daarom erg hoog.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares S&P Information Technology

Informatietechnologie is nog steeds de snelst groeiende sector en blijft populair bij beleggers. Al meer dan twee jaar bevindt de ETF zich in een stijgende trend en het einde van de rally is nog niet in zicht.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares MSCI BRAZIL ETF (IBZL)

De Braziliaanse aandelenmarkt behoort tot de zogenaamde opkomende markten en staat bekend als een zeer volatiele index. Bekijk de ETF van de Week.

Lees verder

De ETF van de Week: SPDR MSCI USA Small Cap ETF (ZPRV)

De Amerikaanse small-caps hebben dit jaar opnieuw de Wall Street rally geleid, waarbij de Russell 2000 terugkijkt op een stijging van meer dan 10% sinds januari. Momenteel bevindt de index zich in een zeer aantrekkelijke consolidatie, die waarschijnlijk binnenkort wordt verbroken.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares S&P 500 Financial Sector ETF (QDVH)

De Amerikaanse financials hebben dit jaar tot nu toe amper enige sterkte gekend. In euro’s is de ETF van de index vrij zijwaarts bewogen en konden stieren noch beren duurzaam de overhand krijgen. In de tussentijd is dit echter veranderd. Hoe speelt u hier op in?

Lees verder

De ETF van de Week: Xtrackers MSCI India ETF (XCS5)

Vorig jaar kon de aandelenmarkt in India al overtuigen. De algemene index won bijvoorbeeld meer dan 20% aan waarde. Op dit moment bevindt de ETF zich in een solide up-trend met een reeks hogere toppen en hogere bodems.

Lees verder

De ETF van de Week: IShares Nasdaq 100 ETF (EXXT)

Wederom leidt de Amerikaanse Nasdaq de beurzen op Wall Street de weg. De recente cijfers van Microsoft en Alphabet hebben de index naar nieuwe hoogtes gebracht.

Lees verder

De ETF van de Week: SPDR Barclays 7-10 Years US Bond ETF (SPP7)

De turbulentie op de beurzen is de afgelopen weken aanzienlijk toegenomen. Beleggers vragen zich af in welke veilige havens ze momenteel kunnen beleggen.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Oil & Gas Exploration ETF (IS0D)

Samen met de positieve ontwikkeling van de olieprijs hebben de aandelen van de industrie de afgelopen maanden aanzienlijk aan waarde kunnen winnen. Zo werd een nieuwe opwaartse trend gevormd.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Health Care Sector (IUHC)

De zorgsector heeft zich de afgelopen weken ongelofelijk goed ontwikkeld in de VS. De sector kon in mei een belangrijke doorbraak bereiken en verkeert zich sindsdien in een stabiele opwaartse trend.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker