Ontdek alles over ETF's

Ontdek hier alles over ETF's, een product dat grote affiniteit vertoont met klassieke beleggingsfondsen. Het verschil is dat ETF's effectief beursgenoteerd zijn en worden verhandeld zoals aandelen. Bovendien betaalt u op ETF's geen speculatietaks.

De ETF van de Week: Xtrackers MSCI India ETF (XCS5)

Vorig jaar kon de aandelenmarkt in India al overtuigen. De algemene index won bijvoorbeeld meer dan 20% aan waarde. Op dit moment bevindt de ETF zich in een solide up-trend met een reeks hogere toppen en hogere bodems.

Lees verder

De ETF van de Week: IShares Nasdaq 100 ETF (EXXT)

Wederom leidt de Amerikaanse Nasdaq de beurzen op Wall Street de weg. De recente cijfers van Microsoft en Alphabet hebben de index naar nieuwe hoogtes gebracht.

Lees verder

De ETF van de Week: SPDR Barclays 7-10 Years US Bond ETF (SPP7)

De turbulentie op de beurzen is de afgelopen weken aanzienlijk toegenomen. Beleggers vragen zich af in welke veilige havens ze momenteel kunnen beleggen.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Oil & Gas Exploration ETF (IS0D)

Samen met de positieve ontwikkeling van de olieprijs hebben de aandelen van de industrie de afgelopen maanden aanzienlijk aan waarde kunnen winnen. Zo werd een nieuwe opwaartse trend gevormd.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Health Care Sector (IUHC)

De zorgsector heeft zich de afgelopen weken ongelofelijk goed ontwikkeld in de VS. De sector kon in mei een belangrijke doorbraak bereiken en verkeert zich sindsdien in een stabiele opwaartse trend.

Lees verder

De ETF van de Week: ETFS Physical Palladium (VZLB)

Na een ongelooflijke rally van minstens 50% vorig jaar, vonden er de laatste maanden een paar tegenslagen in het metaal plaats. Het voorlopige dieptepunt werd in april gezet. Sindsdien is de koers weer gestegen en nemen de stieren langzaam maar zeker het roer over.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Nasdaq Biotechnologie ETF (BTEC)

Sinds het begin van het jaar hebben Amerikaanse biotechnologie-aandelen amper meer waarde gekregen. In de tussentijd is de belangrijkste ondersteuning getest en lijkt de sector in een stijgende lijn te zitten.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iShares Oil & Gas Exploration ETF (SPOG)

De olieprijs is de afgelopen maanden door het dak gegaan en bevindt zich al maanden in een stabiele opwaartse trend. Eind vorige week verspreidden de eerste tekenen van zwakte zich, waardoor de grondstof aanzienlijk naar beneden werd getrokken. Dit was ook het startschot voor een correctie in de olie- en gasvoorraden.

Lees verder

DE ETF TIP van de Week: Lyxor Russia ETF (RUS)

Vanwege de nogal onstabiele situatie in Syrië blijven de twee supermachten VS en Rusland elkaar in de haren vliegen. Dit zorgde ervoor dat de gehele Russische aandelenmarkt in april instortte. De index kon herstellen en de vouwen lijken, althans voorlopig, gladgestreken.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iShares Nasdaq US Biotechnology (BTEC)

De biotechaandelen in de VS zijn recentelijk weer gestegen. Aan het begin van het jaar kon er een mooie rally worden gestart, maar deze verdween weer snel samen met de zwakte op Wall Street. Momenteel bevindt de trend zich in een neutrale koopfase. Hoe speelt u hier slim op in?

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker