LYNX Masterclass

De LYNX Masterclass wordt aan onze klanten aangeboden sinds 2012. Het is één van de belangrijke aspecten waar LYNX zich onderscheidt ten opzichte van andere online brokers. Uit de jaarlijkse enquêtes gehouden bij de klanten van LYNX blijkt heel erg duidelijk dat deze extra service sterk wordt gewaardeerd.

Bekijk hieronder het volledige programma van de LYNX Masterclass en schrijf u in voor één of meerdere opleidingen.  Wij zijn er van overtuigd dat uw beleggingen er baat zullen bij hebben.

LET OP: om het gehele educatieprogramma naar een hoger niveau te tillen en zo voor u het gebruiksgemak te verbeteren, is LYNX gestart met het gebruiken van de software van Company Webcast. Daardoor is het eenmalig nodig om een profiel aan te maken wanneer u een masterclass wilt volgen of achteraf wilt bekijken.

 

Augustus

De sprekers

Tycho Schaaf

Beleggingsexpert LYNX


Tycho Schaaf is beleggingsspecialist bij LYNX. Zijn dagelijkse Morning Calls en blogs zijn te volgen via de Twitter van LYNX. Tevens geeft hij regelmatig webinars die deel uitmaken van de LYNX Masterclass en behandelt hij als spreker uiteenlopende onderwerpen tijdens interactieve seminars.

André Brouwers

Directeur Beleggingsinstituut


André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was onder andere werkzaam als trader en vermogensbeheerder bij Reuters, Rabobank, VDM en Transtrend. Als ondernemer richtte hij de Alex Academy op en sinds 2011 is hij directeur en eigenaar van het Beleggingsinstituut. André Brouwers heeft inmiddels meer dan 15.000 beleggers getraind.

Karel Mercx

Beleggingsspecialist Beleggers Belangen


Karel Mercx werkt sinds september 2015 als beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Hij is zijn beleggerscarrière ook bij Beleggers Belangen begonnen. Hij werkte hier tussen 2007 en 2013 in de functie van redacteur. In de twee jaar daarna heeft Karel als beleggingsspecialist bij Lynx gewerkt. Hij is regelmatig gastspreker op verschillende beleggingsevenementen. In 2012 won hij het grootste online beleggingsdebat van Nederland en in 2014 werd hij de beurstwitteraar van het jaar.

Edward Loef

Zelfstandig beleggingsexpert


Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers. Daarvoor was hij actief als beleggingsadviseur bij onder andere F. van Landschot en de Rabobank. Edward staat geregistreerd als ‘Certified Financial Technician’ en verzorgt beleggingspresentaties, cursussen en consults op het gebied van technische analyse.

Selwyn Duijvestijn

Oprichter Marktgevoel


Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar op Beursplein 5 en beoordeelt onderliggende waarden via een werkwijze op koopwaardigheid en potentieel rendement. Via zijn eigen website geeft hij beleggers de kans zijn portefeuille en transacties te volgen.

Youri Sleutel

Beleggingsspecialist LYNX


Youri Sleutel is beleggingsspecialist bij LYNX. Zijn dagelijkse Morning Calls en artikelen zijn te volgen via de Twitter van LYNX. Daarnaast is hij vaste columnist op IEX. Tevens geeft hij regelmatig webinars die deel uitmaken van de LYNX Masterclass.

bas-snelders

Bas Snelders

Market maker


Bas Snelders is in 1998 begonnen als market maker op de beursvloer in Amsterdam. Nadat de beursvloer werd gesloten, heeft hij dit werk voortgezet als schermenhandelaar in Amsterdam, Sydney en Londen. Momenteel werkt Bas als zelfstandige optiehandelaar vanuit huis.

bartho

Bartho Egberink

Oprichter van Mijn Geld Werkt


Bartho Egberink is sinds 1999 actief in de financiële wereld en past vanaf 2010 zijn ontwikkelde methodiek van dividendbeleggen toe, welke te volgen is via Mijn Geld Werkt. Hij verzorgt onder andere presentaties die te volgen zijn via de LYNX Masterclass en schrijft regelmatig gastblogs over sparen, beleggen en dividendaandelen.