Trading Apps:
mis geen seconde van de beurs

LYNX Trading Apps - Eenvoudig mobiel handelen via beleggingsapps

Met de Trading Apps van LYNX heeft u altijd en overal toegang tot uw rekening. Bijvoorbeeld om uw portefeuille te monitoren of om orders in te leggen.

Of u nu een iPhone met IOS of een smartphone met Android heeft, de trading apps bieden u gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo hoef u geen seconde van de beurs te missen.

Voordelen van de Trading Apps

 • Gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve bediening
 • Bekijk real-time koersen en grafieken
 • Eenvoudig handelen in o.a. aandelen, opties & futures
 • Scan en vind nieuwe kansen via de mobiele Markt Scanner
 • Volg realtime uw orders, portefeuille en lopende posities
 • Stel uw eigen watchlist samen

Beschikbare Trading Apps

De Trading App voor
elke type belegger

De apps zijn geschikt voor alle mobiele apparaten en voor elk type belegger; van actieve aandelenbelegger tot ervaren futureshandelaar.

Met de Trading Apps kunt u de beurzen altijd en overal in de gaten houden en kunt u gebruik maken van geavanceerde analysemogelijkheden. Met slechts enkele klikken of swipes verstuurt u uw orders naar de beurs.

iPhone Trading App

Deze Trading App is speciaal ontworpen voor de iPhone, zodat u de best mogelijke handelservaring heeft. Bekijk de voordelen en download de iPhone Trading App in de App Store.

iPhone Trading App
LYNX Trading Apps voor de iPhone

iPad Trading App

Deze BeleggingsApp is geoptimaliseerd voor het gebruik op de iPad. Ontdek de vele mogelijkheden van mobiel beleggen met de iPad Trading App.

iPad Trading App
LYNX Trading Apps voor de iPad

Android Trading App

Deze Trading App is ontworpen voor Android-apparaten en werkt op zowel op Android-smartphones als op Android-tablets. Ontdek de Trading App en download deze in de Google Play Store.

Android Trading App
LYNX Trading Apps voor android devices

Features & functies

Belangrijkste functies van de Trading Apps

Mobiel rekeningoverzicht met de LYNX Trading Apps

Rekeningoverzicht

Wilt u snel een overzicht van uw rekening? In het tabblad “Rekening” vindt u alle financiële kerncijfers van uw effectenrekening. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Duidelijk overzicht van uw portefeuille met de LYNX Beleggingsapps

Portefeuille

In de tab “Portefeuille” vindt u snel een overzicht van uw huidige effectenposities. U ziet de huidige marktprijs, de dagelijkse verandering, uw positiegrootte en uw huidige ongerealiseerde winst of verlies. U heeft de mogelijkheid om de weergave in de app naar eigen wens in te richten en de getoonde kolommen te ordenen.

Duidelijk overzicht van uw orderstatus met de LYNX Beleggingsapps

Orders & Trades

In de tab “Orders & Trades” vindt u een overzicht van uw openstaande orders en een overzicht van de uitgevoerde orders van de afgelopen zeven dagen. In het overzicht van de uitgevoerde orders vindt u details over de transactietijd en de aan- of verkoopprijs. Op deze manier heeft u altijd een inzicht in uw winsten of verliezen.

Duidelijk overzicht van uw watchlist met de LYNX Beleggingsapps

Watchlists

In het tabblad “Watchlists” kunt u lijsten aanmaken met daarin uw favoriete effecten. De watchlists zijn volledig te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld de criteria voor het monitoren van de aandelen (zoals koersontwikkeling, handelsvolume en dividendgegevens) zelf instellen. Daarnaast kunt u van elk effect in uw watchlist onmiddellijk de grafiek bekijken en, als u dat wilt, direct een order inleggen.

Snel en eenvoudig mobiel effecten screenen met de marktscanner - LYNX Trading Apps

Scanners

De Markt Scanner kunt u gebruiken om alle effecten en producten die beschikbaar zijn te scannen op basis van parameters. Zo bespaart u tijd bij het zoeken naar de juiste effecten voor uw handelsideeën. Scans die in de app zijn aangemaakt, kunnen automatisch worden overgezet naar het TWS Handelsplatform en vice versa. Hierdoor zijn al uw scans op elk moment voor u beschikbaar.

Verdere functies van de Trading Apps

 • Meldingen: belangrijke informatie over uw effecten vindt u direct in de app.
 • Evenementenkalender: mis nooit meer de publicatie van belangrijke economische gegevens.
 • Optie-uitoefening: als u opties wilt uitoefenen, kunt u dat met uw mobiel doen.
 • Nieuws: lees het belangrijkste nieuws over de beurs en de financiële markten.
 • Alerts: maak alerts aan en word direct geïnformeerd wanneer effecten aan uw eisen voldoen.
 • Instellingen: configureer uw app en definieer uw persoonlijke instellingen voor het inloggen, weergaves en andere functies.

Stabiliteit en uptime

De Trading App heeft tijdens dataoverdracht aan wereldwijde beurzen een zeer lage vertraging en een bovengemiddelde Point of Presence (Pop). Dit is voor beleggers van belang wanneer zich storingen voordoen in intercontinentale internetknooppunten of ten tijde van grote volatiliteit op de financiële markten. Zelfs tijdens extreme gebeurtenissen op de beurs zoals de ontkoppeling van de Euro-Zwitserse frank en de Flash Crash draaide ons handelsplatform stabiel en zonder onderbrekingen.


Mobiel beleggen in aandelen, opties, futures en forex

Handelsmogelijkheden via smartphone en tablet

Steeds meer transacties van aandelen, opties, futures, valuta en andere effecten worden via smartphone en tablet afgewikkeld.

Als online broker leggen wij de nadruk op nieuwe technologieën. Wij streven ernaar u altijd de beste mogelijke Trading Apps te bieden – met handelsmogelijkheden die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Met de Trading Apps kunt u bijvoorbeeld:

Beleggen in aandelen

Met de Trading App kunt u wereldwijd eenvoudig aandelen kopen en verkopen. De apps bieden u alle belangrijke mogelijkheden die u van een mobiel handelsplatform mag verwachten – van een geavanceerde aandelen scanner en een grafiek trader voor technische analyse tot de mobiele uitvoering van uw aandelenorders.

Handel via uw mobiel in aandelen met de LYNX Beleggingsapps

Handelen in opties

Ook als u onderweg bent, kunt u in opties handelen. Met de Trading App heeft u toegang tot ’s werelds belangrijkste optiebeurzen. Vele functies voor opties zijn beschikbaar – van het bekijken van volledige optieseries en optiegrieken tot aan uitoefening van uw opties.

Online beleggen in opties via de LYNX Beleggingsapps

Handelen in futures

Handel eenvoudig en snel in futures op o.a. indices of grondstoffen met de Trading App. De app is geoptimaliseerd voor snelle futurehandel van actieve handelaren. Via LYNX bent u altijd verbonden met de belangrijkste futures beurzen wereldwijd en kunt u met uw smartphone direct reageren op veranderingen in de markt.

Online beleggen in futures via de LYNX Beleggingsapps