Aandeel Ahold Delhaize

Alles wat u moet weten over het aandeel Ahold Delhaize: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

ISIN: NL0011794037
Tickercode: AD | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Ahold Delhaize kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Ahold Delhaize: Analyses & tipsWaarom in aandelen Ahold Delhaize beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Ahold Delhaize. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Ahold Delhaize op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Ahold Delhaize te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Ahold Delhaize door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Ahold Delhaize te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Ahold Delhaize

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Ahold Delhaize : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Ahold Delhaize: Bedrijfsinformatie Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Koninklijke Ahold Delhaize werd opgericht in 1887 en heeft haar hoofdkantoor in Zaandam. Koninklijke Ahold Delhaize is het resultaat van een fusie tussen Koninklijke Ahold en Delhaize. De retailer baat supermarkten uit in Verenigde Staten en Europa. Het bedrijf is goed voor 6.600 supermarkten en stelt zo’n 370.000 mensen tewerk. Wekelijks komen er 50 miljoen klanten over de vloer van de retailer. Ahold Delhaize is de moedermaatschappij en biedt haar producten aan via verschillende supermarkten waarvan Albert Heijn en Delhaize de bekendste zijn.