Aandeel Aurubis

Wat is de koers en verwachting van het aandeel Aurubis? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

Aurubis AG
ISIN: DE0006766504 | WKN 676650
Tickercode: NDA | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Aurubis kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max

Er is momenteel geen analyse van het aandeel Aurubis

Bekijk deze andere artikels in het LYNX Beurs & Kennisportaal:

Waarom in aandelen van Aurubis beleggen via LYNX?

Met een effectenrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Aurubis. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen Aurubis kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Aurubis

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aurubis : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Aurubis: Bedrijfsinformatie Aurubis AG

Het beursgenoteerde Aurubis AG (voorheen Norddeutsche Affinerie AG) is een van 's werelds grootste koperproducenten en recyclers. Het bedrijf is gevestigd in Hamburg en werd opgericht in 1866. Arubis produceert meer dan 1 miljoen ton hoogwaardig, zuiver koper (koperkathodes) per jaar uit koperconcentraat en recyclingmaterialen. Dit wordt verwerkt tot tal van voorproducten zoals gegoten walsdraad, gegoten vormen, gewalste producten, banden en profielen van koper en koperlegeringen. Daarnaast produceert Arubis edelmetalen zoals goud en zilver, evenals enkele andere bijproducten zoals zwavelzuur en ijzersilicaat. Tot de klanten van de Groep behoren bedrijven uit een breed scala van industrieën. Deze omvatten bijvoorbeeld de halffabricaten koper-, automobiel-, elektro- en elektronica-industrie. Daarnaast worden de producten van het bedrijf ook gebruikt in de bouw en de chemische industrie.

Address
AURUBIS AG
Hovestraße 50
20539 Hamburg
Deutschland

Phone
+49-40-7883-0

Fax
+49-40-7883-2255

Email
a.seidler@aurubis.com

Internet
www.aurubis.com