Aandeel Hella

Wat is de koers en verwachting van het aandeel Hella? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

Hella KGaA Hueck & Co
ISIN: DE000A13SX22 | WKN A13SX2
Tickercode: HLE | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Hella kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max

Er is momenteel geen analyse van het aandeel Hella

Bekijk deze andere artikels in het LYNX Beurs & Kennisportaal:

Waarom in aandelen van Hella beleggen via LYNX?

Met een effectenrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Hella. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen Hella kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Hella

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Hella : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Hella: Bedrijfsinformatie Hella KGaA Hueck & Co

Hella KGaA Hueck & Co. is een toonaangevende wereldwijde autoleverancier met hun hoofdkantoor in Lippstadt. De groep, opgericht in 1899, is gespecialiseerd in verlichtingssystemen en voertuigelektronica en is een van de 40 grootste autoleveranciers wereldwijd. Hella's core business is onderverdeeld in drie gebieden: Automotive, Aftermarket en Special Applications. In de automobielsector ontwikkelt, produceert en verkoopt het bedrijf talrijke verlichtingstechnologie en elektronische producten voor autofabrikanten en toeleveranciers. Het productassortiment omvat bijvoorbeeld rijhulpsystemen, accusensoren en adaptieve verlichtingssystemen. In de aftermarket sector biedt Hella artikels voor de onafhankelijke auto-onderdelenhandel en werkplaatsen aan. De divisie Special Applications daarentegen richt zich op producten voor bouwmachines, fabrikanten van speciale voertuigen en boten, maar ook voor gemeenten en energiebedrijven.

Address
HELLA KGAA HUECK & CO.
Rixbecker Straße 75
59552 Lippstadt
Deutschland

Phone
+49-2941-380

Fax
+49-2941-387133

Email
investor.relations@hella.com

Internet
www.hella.com