Aandeel Ströer

Wat is de koers en verwachting van het aandeel Ströer? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

Ströer SE
ISIN: DE0007493991 | WKN 749399
Tickercode: SAX | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Ströer kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max

Er is momenteel geen analyse van het aandeel Ströer

Bekijk deze andere artikels in het LYNX Beurs & Kennisportaal:

Waarom in aandelen van Ströer beleggen via LYNX?

Met een effectenrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Ströer. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen Ströer kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Ströer

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Ströer : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Ströer: Bedrijfsinformatie Ströer SE

Ströer SE & Co. KGaA is een actieve aanbieder van externe en online advertenties, vooral in Europa. Het bedrijf, opgericht in 1990 en gevestigd in Keulen, omschrijft zichzelf als een toonaangevend digitaal multi-channel mediabedrijf dat reclameklanten geïndividualiseerde en volledig geïntegreerde complete oplossingen biedt voor de gehele marketing- en verkoopwaardeketen. Het marketingspectrum omvat klassieke posterreclame zoals reclame in haltes en vervoermiddelen, maar ook digitale media. In totaal verkoopt de groep ongeveer 300.000 buitenreclameruimtes in heel Europa. Naast Duitsland, waar het bedrijf marktleider is in buitenreclame, heeft Ströer Media ook sterke internationale marktposities, vooral in Turkije en Polen. Het bedrijf exploiteert ook internetportalen zoals giga.de, Spieletipps.de, t-online.de, wetter.info, wanted.de of kino.de.

Address
STROEER SE & CO. KGAA
Ströer-Allee 1
50999 Köln
Deutschland

Phone
+49-2236-9645-0

Fax
+49-2236-9645-299

Email
BMetzner@stroeer.de

Internet
www.stroeer.de