Alles over het beleggen in grondstoffen

Wat zijn de meest verhandelde grondstoffen? Op welke manier kunt u handelen in grondstoffen bij LYNX? Ontdek welke grondstoffen het populairst zijn onder beleggers en welke producten er beschikbaar te zijn om te beleggen in de grondstoffen.

Beleggen in zilver: De beste zilvermijnaandelen van 2020

Wilt u beleggen in zilvermijnaandelen? Hoe verstandig is het om op dit moment te beleggen in zilver? Ontdek de beste zilver aandelen van 2020.

Lees verder

De beste uranium aandelen van 2020

Beleggen in uranium: de grondstof is een zwaar metaal dat gebruikt wordt voor kernenergie. Wat zijn de beste uranium aandelen voor 2020?

Lees verder

Financiële reset? Olieprijs noteert negatief voor eerste keer in de geschiedenis

Voor het eerst in de geschiedenis noteerde de olieprijs negatief. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de financiële stabiliteit. Lees het hier.

Lees verder

Olieprijs richting $10?

De olieprijs noteert rond $20 per vat en dit is 18 jaar niet meer gezien. Is dit een gebroken markt of een opportuniteit om goedkoop olieproducten te kopen?

Lees verder

Beste palladium aandelen 2020

Palladium heeft explosieve jaren achter de rug. De beste palladium aandelen stegen mee met de palladiumprijs. Hoe kunt u beleggen in palladium?

Lees verder

Wat zijn de beste goudmijnaandelen 2020?

Er is veel vraag naar de beste goudmijnaandelen van 2020 nu de koers van de goudprijs volatieler wordt. In dit artikel worden de 5 beste aandelen besproken.

Lees verder

Olieprijs welt op na aanslagen in Saudi-Arabië

De aanslagen op de olieproductie van Saudi-Arabië deden de olieprijs de lucht in gaan. Experts zeggen dat de export dagen tot zelfs weken verstoord zal zijn.

Lees verder

Beleggen in lithium | De beste lithium aandelen

De automobielsector is in een transitieperiode terecht is gekomen. Zou beleggen in lithium nog interessant zijn? We bekijken de beste lithium aandelen van 2019.

Lees verder

Beleggen in vanadium aandelen, het metaal dat ook uw portefeuille sterker maakt?

Beleggers zijn steeds opzoek naar opportuniteiten. Beleggen in vanadium kan mogelijks de volgende opportuniteit zijn voor de grondstofbeleggers.

Lees verder

Goudprijs richting de $ 1.500?

Het tij lijkt te keren voor de goudkoers. De rally van afgelopen maanden is het bewijs. Zitten we in een stijgende trend? Of mogen we een zijwaartse markt verwachten?

Lees verder

Olieprijs: is de bodem in zicht?

De olieprijs is sterk gezakt de laatste weken. De oorzaak is veelzijdig en niet toe te schrijven aan één factor. Is een voorlopige bodem in de olieprijs in zicht?

Lees verder