Alles over het beleggen in grondstoffen

Wat zijn de meest verhandelde grondstoffen? Op welke manier kunt u handelen in grondstoffen bij LYNX? Ontdek welke grondstoffen het populairst zijn onder beleggers en welke producten er beschikbaar te zijn om te beleggen in de grondstoffen.

Beste palladium aandelen 2020

Palladium heeft explosieve jaren achter de rug. De beste palladium aandelen stegen mee met de palladiumprijs. Hoe kunt u beleggen in palladium?

Lees verder

Wat zijn de beste goudmijnaandelen 2020?

Er is veel vraag naar de beste goudmijnaandelen van 2020 nu de koers van de goudprijs volatieler wordt. In dit artikel worden de 5 beste aandelen besproken.

Lees verder

Olieprijs welt op na aanslagen in Saudi-Arabië

De aanslagen op de olieproductie van Saudi-Arabië deden de olieprijs de lucht in gaan. Experts zeggen dat de export dagen tot zelfs weken verstoord zal zijn.

Lees verder

Beleggen in lithium | De beste lithium aandelen

De automobielsector is in een transitieperiode terecht is gekomen. Zou beleggen in lithium nog interessant zijn? We bekijken de beste lithium aandelen van 2019.

Lees verder

Beleggen in zilver: De beste zilvermijnaandelen van 2019

Wilt u beleggen in zilvermijnaandelen? Hoe verstandig is het om op dit moment te beleggen in zilver? Ontdek de top 5 beste zilver aandelen van 2019.

Lees verder

Beleggen in vanadium aandelen, het metaal dat ook uw portefeuille sterker maakt?

Beleggers zijn steeds opzoek naar opportuniteiten. Beleggen in vanadium kan mogelijks de volgende opportuniteit zijn voor de grondstofbeleggers.

Lees verder

Goudprijs richting de $ 1.500?

Het tij lijkt te keren voor de goudkoers. De rally van afgelopen maanden is het bewijs. Zitten we in een stijgende trend? Of mogen we een zijwaartse markt verwachten?

Lees verder

Olieprijs: is de bodem in zicht?

De olieprijs is sterk gezakt de laatste weken. De oorzaak is veelzijdig en niet toe te schrijven aan één factor. Is een voorlopige bodem in de olieprijs in zicht?

Lees verder

De beste uranium aandelen van 2019

Beleggen in uranium: de grondstof is een zwaar metaal dat gebruikt wordt voor kernenergie en staat wereldwijd in voor 11% van de elektriciteitsproductie.

Lees verder

Beleggen in aardgas: de tips en tricks

Aardgas is één van de grondstoffen die in de lift zit qua populariteit, en niet zonder reden. Maar waarom is aardgas een grondstof die het bekijken waard is? Kevin Verstraete vertelt het u.

Lees verder

Beleggen in koper; Trump stuwt koperprijs naar nieuwe hoogtes

Wanneer u wenst te beleggen in grondstoffen, hoeft dit niet altijd goud, zilver of olie te zijn. Wie wat onderzoek doet, zal ondervinden dat beleggen in koper de komende jaren zeer interessant kan zijn. Maar hoe pakt u het beleggen in koper het beste aan?

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws