Alles over het beleggen in grondstoffen

Wat zijn de meest verhandelde grondstoffen? Op welke manier kunt u handelen in grondstoffen bij LYNX? Ontdek welke grondstoffen het populairst zijn onder beleggers en welke producten er beschikbaar te zijn om te beleggen in de grondstoffen.

Beleggen in kobalt | De beste kobalt-aandelen

De vraag naar kobalt neemt toe. Om van die groei te profiteren kunt u beleggen in kobalt-aandelen. Maar wat is kobalt en wat zijn de beste kobalt-aandelen?

Lees verder

Beleggen in vanadium | De beste vanadium-aandelen

Beleggers zijn steeds opzoek naar opportuniteiten. Beleggen in vanadium aandelen kan mogelijks de volgende opportuniteit zijn voor de grondstofbeleggers.

Lees verder

Beleggen in lithium | De beste lithium aandelen

Beleggen in lithium wordt steeds populairder vanwege de toenemende vraag naar lithiumbatterijen. We bespreken de beste lithium aandelen van dit moment.

Lees verder

Beleggen in koper – De Beste koper-aandelen

Beleggen in koper-aandelen is een goed alternatief op bijvoorbeeld goud of zilver. In dit artikel bespreken we de beste koper-aandelen van dit moment.

Lees verder

Beleggen in grondstoffen | Wat zijn de beste grondstoffen in 2020?

Wilt u in 2020 beleggen in grondstoffen? In dit artikel ontdekt u de beste grondstof aandelen en vindt u tips over hoe u hierin kunt beleggen.

Lees verder

Beleggen in zilver: De beste zilvermijnaandelen van 2020

Wilt u beleggen in zilvermijnaandelen? Hoe verstandig is het om op dit moment te beleggen in zilver? Ontdek de beste zilver aandelen van 2020.

Lees verder

De beste uranium aandelen van 2020

Beleggen in uranium: de grondstof is een zwaar metaal dat gebruikt wordt voor kernenergie. Wat zijn de beste uranium aandelen voor 2020?

Lees verder

Financiële reset? Olieprijs noteert negatief voor eerste keer in de geschiedenis

Voor het eerst in de geschiedenis noteerde de olieprijs negatief. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de financiële stabiliteit. Lees het hier.

Lees verder

Olieprijs richting $10?

De olieprijs noteert rond $20 per vat en dit is 18 jaar niet meer gezien. Is dit een gebroken markt of een opportuniteit om goedkoop olieproducten te kopen?

Lees verder

Beste palladium aandelen 2020

Palladium heeft explosieve jaren achter de rug. De beste palladium aandelen stegen mee met de palladiumprijs. Hoe kunt u beleggen in palladium?

Lees verder

Wat zijn de beste goudmijnaandelen 2020?

Er is veel vraag naar de beste goudmijnaandelen van 2020 nu de koers van de goudprijs volatieler wordt. In dit artikel worden de 5 beste aandelen besproken.

Lees verder