Olieprijs: is de bodem in zicht?

De olieprijs is sterk gezakt de laatste weken. De oorzaak is veelzijdig en niet toe te schrijven aan één factor. Is een voorlopige bodem in de olieprijs in zicht?

Lees verder

Beleggen in aardgas: de tips en tricks

Aardgas is één van de grondstoffen die in de lift zit qua populariteit, en niet zonder reden. Maar waarom is aardgas een grondstof die het bekijken waard is? Kevin Verstraete vertelt het u.

Lees verder

Beleggen in koper; Trump stuwt koperprijs naar nieuwe hoogtes

Wanneer u wenst te beleggen in grondstoffen, hoeft dit niet altijd goud, zilver of olie te zijn. Wie wat onderzoek doet, zal ondervinden dat beleggen in koper de komende jaren zeer interessant kan zijn. Maar hoe pakt u het beleggen in koper het beste aan?

Lees verder

Beleggen in olie; ontdek de beste olie-aandelen voor 2018

Olie is fenomenaal begonnen aan 2018. Maar waarom beleggen in olie-aandelen? Op fundamenteel en technisch valk lijkt het erop, dat de positieve trend in olie zich zal doorzetten tot het einde van het jaar.

Lees verder

Beleggen in kobalt; met welke aandelen kan u profiteren van de enorme prijsstijgingen?

Hoe kunt u beleggen in kobalt? Wat dreef de enorme vraag naar het zilverkleurig metaal? En via welke aandelen kan u profiteren van de enorme prijsstijgingen? Kevin vertelt het u in dit artikel.

Lees verder

Is beleggen in suiker even slecht voor uw portefeuille als voor uw gezondheid?

Omdat suiker zo sterk vertegenwoordigd is in onze maatschappij, is het evident dat u ook kan beleggen in suiker. Ontdek alles over de suikerprijs en op welke manieren u kunt beleggen in deze grondstof bij LYNX.

Lees verder

De beste zilver aandelen van 2018

Wilt u beleggen in zilver aandelen? Hoe verstandig is het om op dit moment te beleggen in zilver? Ontdek de top 5 beste zilver aandelen van 2018.

Lees verder

Beleggen in grondstoffen | De beste grondstof aandelen van 2018

Wilt u in 2018 beleggen in grondstoffen? In dit artikel ontdekt u wat de beste grondstof aandelen zijn en vindt u tips over hoe u hierin kunt handelen.

Lees verder

De beste uranium aandelen van 2018

Beleggen in uranium; de grondstof is een zwaar metaal dat gebruikt wordt voor kernenergie en staat wereldwijd in voor 11% van de elektriciteitsproductie.

Lees verder

Beleggen in lithium

Het groeiende gebruik van de lithiumbatterij zorgt voor een stijgende prijs van de grondstof. Lees meer over de grootste lithium aandelen en de lithium ETF.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker