Alles over het beleggen in grondstoffen

Wat zijn de meest verhandelde grondstoffen? Op welke manier kunt u handelen in grondstoffen bij LYNX? Ontdek welke grondstoffen het populairst zijn onder beleggers en welke producten er beschikbaar te zijn om te beleggen in de grondstoffen.

Beleggen in zilver: De beste zilvermijnaandelen van 2019

Wilt u beleggen in zilvermijnaandelen? Hoe verstandig is het om op dit moment te beleggen in zilver? Ontdek de top 5 beste zilver aandelen van 2019.

Lees verder

Wat zijn de beste goudmijnaandelen 2019?

Er is veel vraag naar de beste goudmijnaandelen van 2019 nu de koers van de goudprijs volatieler wordt. In dit artikel worden de 5 beste aandelen besproken.

Lees verder

Beleggen in vanadium aandelen, het metaal dat ook uw portefeuille sterker maakt?

Beleggers zijn steeds opzoek naar opportuniteiten. Beleggen in vanadium kan mogelijks de volgende opportuniteit zijn voor de grondstofbeleggers.

Lees verder

Beste palladium aandelen 2019

Palladium heeft een fenomenaal jaar achter de rug. De beste palladium aandelen stegen mee met de palladiumprijs. Hoe kunt u beleggen in palladium?

Lees verder

Goudprijs richting de $ 1.500?

Het tij lijkt te keren voor de goudkoers. De rally van afgelopen maanden is het bewijs. Zitten we in een stijgende trend? Of mogen we een zijwaartse markt verwachten?

Lees verder

Olieprijs: is de bodem in zicht?

De olieprijs is sterk gezakt de laatste weken. De oorzaak is veelzijdig en niet toe te schrijven aan één factor. Is een voorlopige bodem in de olieprijs in zicht?

Lees verder

Beleggen in aardgas: de tips en tricks

Aardgas is één van de grondstoffen die in de lift zit qua populariteit, en niet zonder reden. Maar waarom is aardgas een grondstof die het bekijken waard is? Kevin Verstraete vertelt het u.

Lees verder

Beleggen in koper; Trump stuwt koperprijs naar nieuwe hoogtes

Wanneer u wenst te beleggen in grondstoffen, hoeft dit niet altijd goud, zilver of olie te zijn. Wie wat onderzoek doet, zal ondervinden dat beleggen in koper de komende jaren zeer interessant kan zijn. Maar hoe pakt u het beleggen in koper het beste aan?

Lees verder

Beleggen in olie; ontdek de beste olie-aandelen voor 2018

Olie is fenomenaal begonnen aan 2018. Maar waarom beleggen in olie-aandelen? Op fundamenteel en technisch valk lijkt het erop, dat de positieve trend in olie zich zal doorzetten tot het einde van het jaar.

Lees verder

Beleggen in kobalt; met welke aandelen kan u profiteren van de enorme prijsstijgingen?

Hoe kunt u beleggen in kobalt? Wat dreef de enorme vraag naar het zilverkleurig metaal? En via welke aandelen kan u profiteren van de enorme prijsstijgingen? Kevin vertelt het u in dit artikel.

Lees verder

Is beleggen in suiker even slecht voor uw portefeuille als voor uw gezondheid?

Omdat suiker zo sterk vertegenwoordigd is in onze maatschappij, is het evident dat u ook kan beleggen in suiker. Ontdek alles over de suikerprijs en op welke manieren u kunt beleggen in deze grondstof bij LYNX.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws