Alles over het beleggen in grondstoffen

Wat zijn de meest verhandelde grondstoffen? Op welke manier kunt u handelen in grondstoffen bij LYNX? Ontdek welke grondstoffen het populairst zijn onder beleggers en welke producten er beschikbaar te zijn om te beleggen in de grondstoffen.

Olieprijs verwachting 2021 – Waar gaat de olieprijs heen?

De olieprijs is bezig aan een indrukwekkend herstel. Een combinatie van vaccin-optimisme en een OPEC deal zetten de olieprijs in de lift.

Lees verder

Wat zijn de beste goudmijnaandelen van 2021?

Er is veel vraag naar de beste goudmijnaandelen van 2021 nu de koers van de goudprijs volatiel is. In dit artikel worden de vijf beste aandelen besproken.

Lees verder

Beleggen in zilver: De beste zilvermijnaandelen van 2021

Wilt u beleggen in zilvermijnaandelen? Hoe verstandig is het om op dit moment te beleggen in zilver? Ontdek de beste zilveraandelen van 2021.

Lees verder

Zilverprijs verwachting 2021 – Beleggen in zilver interessant?

Terwijl de goudprijs in 2020 een recordkoers noteerde, heeft zilver nog een lange weg te gaan. Wat zijn de verwachtingen voor de zilverprijs in 2021?

Lees verder

Beste palladium aandelen 2021

Kan 2021 het jaar van palladium worden en kunt u nog profiteren van een verdere stijging? U leest hier wat de beste palladium aandelen zijn.

Lees verder

De beste uranium aandelen van 2021

Beleggen in uranium: de grondstof is een zwaar metaal dat gebruikt wordt voor kernenergie. Wat zijn de beste uranium aandelen voor 2021?

Lees verder

Beleggen in suiker: De beste suiker aandelen

Heeft u er ooit aan gedacht om te beleggen in suiker of in suiker aandelen? Een grondstof waar beleggers niet al te vaak naar omkijken.

Lees verder

Beleggen in kobalt | De beste kobalt-aandelen

De vraag naar kobalt neemt toe. Om van die groei te profiteren kunt u beleggen in kobalt-aandelen. Maar wat is kobalt en wat zijn de beste kobalt-aandelen?

Lees verder

Beleggen in vanadium | De beste vanadium-aandelen

Beleggers zijn steeds opzoek naar opportuniteiten. Beleggen in vanadium aandelen kan mogelijks de volgende opportuniteit zijn voor de grondstofbeleggers.

Lees verder

Beleggen in lithium | De beste lithium aandelen

Beleggen in lithium wordt steeds populairder vanwege de toenemende vraag naar lithiumbatterijen. We bespreken de beste lithium aandelen van dit moment.

Lees verder

Beleggen in koper – De Beste koper-aandelen

Beleggen in koper-aandelen is een goed alternatief op bijvoorbeeld goud of zilver. In dit artikel bespreken we de beste koper-aandelen van dit moment.

Lees verder