Andere brokers vergelijken met LYNX

Hoge transactiekosten zijn bijzonder nefast voor uw uiteindelijke winstgevendheid. LYNX biedt u daarom erg lage tarieven voor transacties in aandelen, etf’s, opties, futures en forex. Naast erg voordelige tarieven biedt LYNX u een professioneel en stabiel handelsplatform, wereldwijde handelsmogelijkheden en toegang tot onze LYNX Academy.

Via onderstaande tabel kan u andere brokers vergelijken met LYNX:

Dit zijn uw voordelen

  • Vlijmscherpe tarieven
  • Wereldwijd handelen (100+ markten)
  • Technisch sterk en stabiel handelsplatform
  • Deskundige en bereikbare klantendesk
  • Gratis opleidingen voor de nieuwe belegger en de ervaren vakman
Logo LYNX Beleggen
vs
BinckBank
€ 6,00 AB Inbev à € 6.000 € 14,75
$ 5,00 Apple à $ 10.000 € 24,75
C $ 6,00 National Bank of Canada à C $ 4.000 € 14,75
Geen bewaarloon of verborgen kosten
€ 1,90 1 aandelenoptie ING € 2,45
€ 1,75 1 indexoptie AEX € 2,45
$ 2,40 1 aandelen- of indexoptie VS € 2,45
Geen extra kosten uitoefening
$ 5,00 Koop/Verkoop EUR/USD 100.000 $ 450
Gratis beleggingstips
Gratis telefonische order
Gratis educatieprogramma
Mobiele applicaties
Assumpties:
– 1 aandeel op de Amerikaanse Beurs noteert aan 10 USD / Koers EUR/USD bedraagt 1.20
– 1 aandeel op de Canadese beurs noteert aan 10 CAD/ Koers EUR/CAD bedraagt 1.48
– Tarieven dd 01 april 2021  zoals weergegeven op de publieke websites van de respectievelijke brokers.

De vergelijking toont dat de tarieven bij LYNX erg competitief zijn. LYNX is niet alleen voordelig maar biedt ook een zeer betrouwbaar en stabiel handelsplatform aan. Wij bieden u wereldwijde handelsmogelijkheden en tal van gratis en nuttige opleidingen.

Meer informatie omtrent kosten

Voor wie zijn de diensten van LYNX geschikt?

LYNX biedt u een ruim aanbod aan handelsmogelijkheden, met daaromheen content en verschillende tools om u als belegger te laten groeien. Daardoor is het product en de service die u van LYNX kunt verwachten uitermate geschikt voor de actieve, ervaren belegger.

Dit heeft echter ook de keerzijde dat de diensten van LYNX minder geschikt voor u kunnen zijn als u nog geen ervaring in beleggen heeft. Om deze reden toetsen wij tijdens het openen van een rekening uw kennis en ervaring in alle bovengenoemde producten. Over het algemeen dient u minimaal één jaar ervaring in een product te hebben om in dit product te kunnen beleggen bij LYNX. Voor complexe producten (zoals opties en futures) is minimaal twee jaar ervaring vereist. Tot slot verwachten wij dat u tot op heden minimaal 100 transacties heeft uitgevoerd (in alle producten bij elkaar opgeteld).

Voldoet u aan bovenstaande vereisten? Dan zijn wij ervan overtuigd dat LYNX u de mogelijkheden en service kan bieden die u verdient. Open een rekening en profiteer net als 50.000 andere beleggers van de voordelen bij LYNX.

Overzicht van financiële producten / instrumenten

LYNX biedt u toegang tot een zeer uitgebreid aanbod aan financiële producten. Het is echter van belang dat u, alvorens in een product te handelen, voldoende kennis over het product heeft. Hieronder vindt u per productgroep een infobrochure waarin u meer informatie kunt vinden over onder andere de kenmerken en risico’s van het product op basis waarvan u kan nagaan of u tot de desbetreffende doelgroep behoort. 

Partners & providers