Aandeel Berkshire Hathaway B

Alles wat u moet weten over het aandeel Berkshire Hathaway B: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: US0846707026
Tickercode: BRK.B | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Berkshire Hathaway B kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Berkshire Hathaway B: Analyses & tipsWaarom in aandelen van Berkshire Hathaway B beleggen via LYNX?

Met een effectenrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Berkshire Hathaway B. Met directe toegang tot wereldwijde handelsbeurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt gewoon voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdscerschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen van Berkshire Hathaway B kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Berkshire Hathaway B

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Berkshire Hathaway B : fundamentele cijfers in USD

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Berkshire Hathaway B: Bedrijfsinformatie Berkshire Hathaway Inc. B

Berkshire Hathaway Inc. is de investeringsholding van beleggingslegende Warren E. Buffett. Buffett investeert alleen in veelbelovende bedrijven met een lage schuldenlast en een duidelijk bedrijfsmodel. Zijn beleggingsportefeuille bestrijkt een breed scala van verzekeringsdiensten (eigendoms-, ongevallen-, gezondheids- en levensverzekeringen) via dochterondernemingen als Geico (motorrijtuigen), General Re en Berkshire Hathaway Reinsurance Group (beide herverzekeraars) en andere verzekeringsmaatschappijen. Er zijn ook deelnemingen in het spoorwegvervoer (Burlington Northern Santa Fe), energie (MidAmerican Energy Holdings Company), financiën (BH Finance, Berkshire Hathaway Credit Corp. en Clayton Homes), verwerkende industrie (The Marmon Group) en diensten en detailhandel (McLane Company). De holding is ook betrokken bij bouwmaterialen, veiligheid in de luchtvaart, meubelen, kleding, juwelen, media en nog veel meer. De vennootschap keert over het algemeen geen dividenden uit.