Aandeel Mediobanca

Alles wat u moet weten over het aandeel Mediobanca: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: IT0000062957
Tickercode: MB | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Mediobanca kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Mediobanca: Analyses & tips

Waarom in aandelen Mediobanca beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Mediobanca. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Mediobanca op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Mediobanca te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Mediobanca door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Mediobanca te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Mediobanca

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Mediobanca : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Mediobanca: Bedrijfsinformatie Mediobanca

Mediobanca Banca di Credito Finanziario SpA is een in Italië gevestigde bank. Samen met haar dochterondernemingen zijn de activiteiten van de onderneming onderverdeeld in drie hoofdsegmenten: Corporate and Investment Banking (CIB), Consumer Banking en Wealth Management. Het segment Corporate and Investment Banking (CIB) richt zich op dienstverlening aan middelgrote en grote ondernemingen, met een volledig productaanbod, dat uiteenloopt van kredietverlening tot adviesverlening, kapitaalmarkten, leasing, kredietbeheer en factoring. Het segment Consumer Banking omvat persoonlijke leningen, credit cards en financiering op basis van salaris. Het segment Wealth Management biedt spaar-, beleggings- en vermogensbeheerproducten, hypothecaire diensten en fondsbeheeractiviteiten aan. Zij is onder meer actief via Banca Esperia SpA, Cairn Capital Group Ltd en Compass Banca SpA.