Aandeel Peugeot

Alles wat u moet weten over het aandeel Peugeot: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

Lees verder

Peugeot: Analyses & tips

Waarom in aandelen Peugeot beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Peugeot. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Peugeot op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Peugeot te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Peugeot door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Peugeot te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Aandeel Peugeot: Bedrijfsinformatie Peugeot S.A.

De oprichting van Peugeot gaat terug naar het jaar 1810 en heeft haar hoofdkantoor in Rueil-Malmaison. Peugeot is de tweede grootste autofabrikant ter wereld en is onderverdeeld in drie divisies. Divisie auto, divisie auto-uitrusting en divisie financieringsactiviteiten. De afdeling auto en auto-uitrusting is goed voor 98 procent van de omzet. De autobouwer is actief in 160 landen en heeft zo’n 10.000 verkoopgarages. Hiermee heeft Peugeot ongeveer 6 procent marktaandeel. Het aantal verkochte auto’s, scooters en bestelwagens ligt rond 1,7 miljoen. Enkele bekende types zijn Peugeot 208 en Peugeot 2008.