Aandeel Peugeot

Alles wat u moet weten over het aandeel Peugeot: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

Lees verder

Waarom in aandelen van Peugeot beleggen via LYNX?

Met een effectenrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Peugeot. Met directe toegang tot wereldwijde handelsbeurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt gewoon voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdscerschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen van Peugeot kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Aandeel Peugeot: Bedrijfsinformatie Peugeot S.A.

De oprichting van Peugeot gaat terug naar het jaar 1810 en heeft haar hoofdkantoor in Rueil-Malmaison. Peugeot is de tweede grootste autofabrikant ter wereld en is onderverdeeld in drie divisies. Divisie auto, divisie auto-uitrusting en divisie financieringsactiviteiten. De afdeling auto en auto-uitrusting is goed voor 98 procent van de omzet. De autobouwer is actief in 160 landen en heeft zo’n 10.000 verkoopgarages. Hiermee heeft Peugeot ongeveer 6 procent marktaandeel. Het aantal verkochte auto’s, scooters en bestelwagens ligt rond 1,7 miljoen. Enkele bekende types zijn Peugeot 208 en Peugeot 2008.