Aandeel Affiliated Managers Group

Alles wat u moet weten over het aandeel Affiliated Managers Group: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: US0082521081
Tickercode: AMG | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Affiliated Managers Group kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Affiliated Managers Group: Analyses & tips


Waarom in aandelen Affiliated Managers Group beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Affiliated Managers Group. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Affiliated Managers Group op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Affiliated Managers Group te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Affiliated Managers Group door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Affiliated Managers Group te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Affiliated Managers Group

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Affiliated Managers Group : fundamentele cijfers in USD

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Affiliated Managers Group: Bedrijfsinformatie Affiliated Managers Group Inc.

AMG (Advanced Metallurgical Group) prodceert speciale metalen, mineralen en gerelateerde systemen voor de verwerking hiervan. Metalen die AMG Critical Metals produceert zijn Aluminium legeringen, ijzervanadium, grafiet, Chroom, lithium, Tantalum, Niobium en Silicon metaal. AMG Technologies produceert titanium aluminium legeringen voor de vliegtuigindustrie. AMG heeft 3.300 werknemers met productiefaciliteiten in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Tsjechië, de VS, China, Mexico, Brazilië, India, Sri Lanka en Mozambique.