Artikel laten voorlezen

Estimated reading time: 2 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven is gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Amundi Russell 2000 UCITS ETF (RS2K)

De Amundi Russell 2000 UCITS ETF volgt de Russell 2000 Index. De index biedt toegang tot 2000 bedrijven uit het small-cap segment van de Amerikaanse aandelenmarkt. De Russell 2000 is een subindex die de 2000 kleinste leden van de Russell 3000 Index volgt, die ongeveer 10% van de totale marktkapitalisatie van de index vertegenwoordigen. De ETF bereikte vorig jaar oktober een dieptepunt en steeg daarna sterk. Recentelijk hebben we een terugval gezien naar de EMA-50.

Uitleg: Kopers keerden terug rond de 50 EMA en gebruikten de pullback als een instapmogelijkheid om te profiteren van de prestaties van Amerikaanse small caps. Kleine bedrijven hebben vaak hogere groeikansen en bieden een groter ontwikkelingspotentieel dan gevestigde bedrijven. Maandag was er opnieuw een signaal van kracht toen de EMA-20 werd doorbroken. In ons scenario willen we echter niet achter de koersen aan rennen, maar wachten we op een tijdelijke pullback.

Set-up: Voor een entry willen we wachten op prijzen rond de € 266. Na het openen van de positie kan de trade worden afgedekt met een stoploss onder de laatste low.

Amundi Russell 2000 UCITS ETF chart | Amundi Russell 2000 ETF
Amundi Russell 2000 UCITS ETF koers | Amundi Russell 2000 ETF | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID informatie.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart