ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Core DAX ETF (EXS1)

Voor de eerste keer in een half jaar was de Duitse aandelenindex DAX in staat om zijn neerwaartse trend te doorbreken, wat ook duidelijk zichtbaar is in deze ETF. Of een nieuwe adembenemende rally zich onmiddellijk van hieruit zal ontwikkelen, is op dit moment niet te raden, maar de technische indicatoren zien er veelbelovend uit. De downtrend is verbroken en de grafiek geeft de eerste duidelijke koopsignalen.

Uitleg: een entry op het huidige niveau is volkomen logisch, vooral omdat de stop heel dichtbij kan worden geplaatst. Dit geeft ons een uitstekende uitgangspositie. De opwaartse kansen zijn volledig open en het neerwaartse risico kan zeer strak worden afgedekt. De eerste goede setup sinds het midden van vorig jaar op de DAX.

Grafiek van iShares Core DAX ETF - ETF van de Week

Mogelijke Setup: we kopen de ETF rechtstreeks met een Bestens Order. De stop wordt dan onder het niveau van € 92,50 geplaatst. Het risico is daarom beheersbaar met iets meer dan drie procent. Mogelijke opwaartse koersdoelen zouden de laatste weerstandsniveaus zijn in de zone van € 100 tot ongeveer € 107.

Trading setup iShares Core DAX ETF - ETF van de Week

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze trade volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart