Artikel laten voorlezen

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD (SXR8)

Deze ETF biedt ons de mogelijkheid om in te spelen op de bewegingen van de S&P 500 Index, die bestaat uit de 500 Amerikaanse bedrijven met een grote marktkapitalisatie. De recente turbulentie op de markt heeft de koers van deze ETF onder druk gezet. Intussen zijn echter de belangrijke voortschrijdende gemiddelden van de perioden 20 en 50 weer gebroken.

Uitleg: In de afgelopen weken heeft de ETF al weer een hogere low kunnen genereren en ook een hogere high. Bij een uitbraak uit de consolidatie van de laatste paar dagen zou een long trade veelbelovend kunnen zijn.

iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD (SXR8) | ETF van de week

Set-up: Een long positie zou kunnen worden geopend boven de high van de vorige week. De trade kan vervolgens worden afgedekt met een stoploss onder de meest recente low van EUR 382,50. Bij een valide uitbraak, mag de koers vervolgens niet meer terugvallen onder de 396,90 EUR.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD (SXR8) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD (SXR8) | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart