Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares MSCI China UCITS ETF (ICGA)

Deze ETF van de week stelt beleggers in staat om te beleggen in Chinese large en mid-cap aandelen. In de afgelopen maanden liepen de koersen zuidwaarts en vrijwel altijd onder de EMA-50. In de afgelopen weken zagen wij echter een stabilisatie in de buurt van de 4 euro-grens. Als gevolg daarvan werden zowel de EMA-20 als de EMA-50 opwaarts gebroken.

Uitleg: Het nieuws van versoepelde lockdowns en de hulpprogramma’s voor de economie in het zorgen voor een opleving van het vertrouwen in Chinese aandelen. De Chinezen zouden het economisch herstel mogelijk sneller dan de rest van de wereld onder de knie kunnen krijgen. Tencent, Alibaba, China Construction Bank, JD.COM, Netease en Baidu zijn slechts enkele van de topbedrijven die in deze ETF worden gehouden. Met de herovering van de EMA-50 is de grafiek nu voor het eerst sinds een lange tijd weer opgeklaard. Momenteel kan men met Chinese aandelen weer een voet tussen de spreekwoordelijke deur zetten.

iShares MSCI China UCITS ETF (ICGA) | ETF van de week

Set-up: Voor onze trade werken we met een limietorder op 4,50 euro. We zetten de stop-loss vervolgens op 4,25 euro, wat de positie ruimte geeft om te bewegen naar net onder de EMA-20.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares MSCI China UCITS ETF (ICGA) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares MSCI China UCITS ETF (ICGA) | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart