Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan kosteloos in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Nasdaq-100 UCITS ETF (EXXT)

Deze ETF volgt het rendement van de Nasdaq-100 Index, die bestaat uit de 100 grootste en niet-financiële ondernemingen die op de NASDAQ-beurs genoteerd zijn. Met deze ETF kunt u in één klap beleggen in technologiethema’s, zoals computer- hardware en software, telecommunicatie, detailhandel/groothandel en biotechnologie.

Uitleg: Tot de grootste posities van de ETF behoren bekende namen als Apple, Microsoft, Amazon, Meta Platforms, Nvidia, Tesla, Alphabet en Adobe. Als gevolg van de uitverkoop van technologieaandelen op Wall Street heeft de ETF het de afgelopen maanden zwaar gehad. Intussen wordt een tegenbeweging steeds waarschijnlijker. Met het herstel van deze technologiezwaargewichten zou de ETF ook weer moeten beginnen te stijgen. Met onze set-up spelen we in op een opleving.

iShares Nasdaq-100 UCITS ETF (EXXT) | ETF van de week

Set-up: We willen deze ETF aankopen met een limiet order. Na het openen van een long positie, zouden we de stop onder de low van vorige week kunnen plaatsen.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Nasdaq-100 UCITS ETF (EXXT) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Nasdaq-100 UCITS ETF setup (EXXT) | ETF van de week

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart