Artikel laten voorlezen

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Nasdaq-100 UCITS ETF (EXXT)

De iShares Nasdaq-100 ETF volgt de prestaties van de Nasdaq 100 Index. Deze bekende index bestaat uit de 100 grootste niet-financiële ondernemingen die op de NASDAQ-beurs genoteerd zijn. De ETF biedt toegang tot grote internationale technologische ondernemingen in industriegroepen zoals computer hardware en -software, telecommunicatie, detailhandel/groothandel en biotechnologie. De ETF verloor aanzienlijk aan waarde vanwege de tech-uitverkoop van de afgelopen maanden.  

Uitleg: Tot de grootste posities van het ETF behoren de bekende zwaargewichten Apple, Microsoft, Amazon, Meta Platforms, Nvidia en Tesla, alsook Alphabet en Adobe. Met het herstel van deze technologieleiders ging ook de ETF weer omhoog. Met onze set-up maken wij een goede kans om te profiteren van een verder herstel van de technologieaandelen.

iShares Nasdaq-100 UCITS ETF (EXXT) | ETF van de week

Set-up: We besluiten direct in te stappen. Na het openen van een long positie, zetten we de stoploss direct onder de candle van afgelopen vrijdag. De stoploss plaatsen we dus dichtbij op € 130,00.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Nasdaq-100 UCITS ETF (EXXT) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Nasdaq-100 UCITS ETF (EXXT) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart