ETF-van-de-week

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

De iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF biedt blootstelling aan een breed scala van wereldwijde bedrijven die betrokken zijn bij de exploratie en productie van olie en gas. Tot de belangrijkste holdings behoren bekende bedrijven als Canadian Natural Resources, ConocoPhillips, Diamondback Energy en Marathon Oil Corp.

Uitleg: Wanneer de olieprijs daalt, worden ook de aandelen van deze sector geraakt. De ETF heeft in het recente verleden vaker pullbacks richting de EMA-20 laten zien. Mochten we nu een nieuwe pullback zien, dan zou het een goed idee zijn om een long positie op te bouwen. Ook de voormalige koerstoppen kunnen steun bieden. Aangezien de oliemarkten de laatste tijd sterk waren, is het heel goed mogelijk dat de pullback zou kunnen eindigen voordat de 20-dagenlijn wordt bereikt.

iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

Set-up: We willen deze ETF aankopen tijdens een mogelijke pullback tussen de EUR 16,50-17,00. Als op dit niveau een omkeerformatie waarneembaar wordt, zou een long trade met een stoploss onder EUR 16,00 wel eens de moeite waard kunnen zijn. Daarna kan de stop worden aangescherpt tot onder het laagste punt van de pullback.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Oil & Gas Explortation & Production ETF volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D) set up
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart