Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree WTI Crude Oil 1x Daily Short ETF (9GA7)

De WisdomTree WTI Crude Oil 1x Daily Short ETF stelt ons in staat om te profiteren van een dalende olieprijs. Short betekent dat de ETF de procentuele verandering van de onderliggende waarde in de tegenovergestelde richting volgt. Als de prijs van WTI-olie daalt, stijgt de waarde van de ETF. De olieprijs en dus deze ETF is de afgelopen weken zijwaarts bewogen.

Uitleg: De olieprijzen hebben momenteel onder meer te lijden onder het harde coronabeleid van China. De strenge coronamaatregelen en fabriekssluitingen belasten de economie. Bovendien komt de olieprijs extra onder druk te staan door de stijgende dollar, die ruwe olie duurder maakt voor investeerders uit andere valutagebieden. Als de olieprijs blijft dalen, hebben wij een kans om met deze ETF hiervan te profiteren.

WisdomTree WTI Crude Oil 1x Daily Short ETF (9GA7) | ETF van de week

Set-up: In het geval van een uitbraak boven 19,75 euro, zou het openen van een long trade in deze ETF veelbelovend kunnen zijn. De stop kan geplaatst worden onder het voortschrijdend gemiddelde EMA-20 rond de 18,50 EUR. Mocht de ETF daarvoor onder de steunlijn van de laatste weken zakken, dan zou de setup moeten worden geschrapt.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de WisdomTree WTI Crude Oil 1x Daily Short ETF (9GA7) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

WisdomTree WTI Crude Oil 1x Daily Short ETF (9GA7) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart