Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan kosteloos in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Xtrackers MSCI India SWAP UCITS ETF (XCS5)

De MSCI India ETF volgt de prestaties van grote en middelgrote bedrijven die in India zijn genoteerd. Hierdoor kunnen beleggers eenvoudig een brede blootstelling krijgen aan de Indiase aandelenmarkt. De koers van de ETF laat al enkele maanden een zijwaarts verloop zien. De weerstand ligt duidelijk op ongeveer 16 euro.

Uitleg: De economisch minder ontwikkelde opkomende markten gaan gepaard met veel kansen, maar ook met grotere risico’s dan de ontwikkelde economieën. Politieke onrust en economische neergang kunnen zich vaker voordoen, waardoor de kans op tegenslagen groter is. Als we koersen boven de €16 krijgen, zou een belegging in deze India ETF veelbelovend kunnen zijn. We willen de koers niet meer onder de EMA-20 zien zakken.

Xtrackers MSCI India SWAP UCITS ETF (XCS5) | ETF van de week

Set-up: Bij een uitbraak boven 16 euro zou men een positie kunnen openen. Na het openen van de trade, kan men zich relatief strak indekken met een stoploss op 15,40 euro. Als alternatief kan de stop onder de laagste koers van de uitbraak-candle geplaatst worden.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de Xtrackers MSCI India SWAP UCITS ETF (XCS5) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

Xtrackers MSCI India SWAP UCITS ETF (XCS5) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart