Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Xtrackers MSCI India Swap UCITS ETF (xcs5)

Met de MSCI India ETF is het mogelijk om te profiteren van de prestaties van in de in India genoteerde grote en middelgrote ondernemingen. Met de ETF kunt u deelnemen aan de ontwikkeling van de gehele Indiase aandelenmarkt met een brede diversificatie. Nadat de koers van de ETF in de zomermaanden flink was gestegen, zagen we vervolgens een zijwaartse beweging, die nu naar beneden is uitgebroken.

Uitleg: Enerzijds bieden de economisch minder ontwikkelde opkomende markten veel kansen, maar zijn ook onderhevig aan grotere risico’s dan de ontwikkelde economieën. Politieke onrust en corruptie maken de economie kwetsbaar. Dit betekent dat de kans op tegenslag ook navenant groot is. De onzekerheid op de aandelenmarkten neemt momenteel wereldwijd weer toe. Met de huidige zwakte van de ETF zou men een shortpositie kunnen openen om te profiteren van een daling van deze ETF.

Set-up: Onder 15,15 euro zou een short trade kunnen worden geopend. De positie kan worden afgedekt met een stoploss boven de meest recente top op 15,40 euro.

Xtrackers MSCI India Swap ETF |  xcs5 ETF | Koers xcs5
Xtrackers MSCI India Swap ETF |  xcs5 ETF | Koers xcs5

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart