Artikel laten voorlezen

Estimated reading time: 2 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven is gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

De HANetf Sprott Uranium Miners ETF volgt de North Shore Sprott Uranium Miners Index. De North Shore Sprott Uranium Miners Index geeft ons toegang tot bedrijven van over de hele wereld die betrokken zijn bij de exploratie, mijnbouw en/of verwerking van uranium. Na een lange, licht stijgende beweging hebben we de afgelopen dagen een sterke prijsstijging gezien.

Uitleg: De grootste posities van de ETF omvatten bedrijven als Cameco, Uranium Energy en Nexgen Energy. Halverwege vorige week schoten uraniumaandelen zoals Cameco omhoog. De reden voor deze sterke prestatie is de stijging van de uraniumprijs. Omdat de HANetf Sprott Uranium Miners ETF al goed heeft gepresteerd, willen we in ons scenario wachten op een terugval. Met een limiet-order kunnen we de trade uitvoeren zonder constant de koersen in de gaten te hoeven houden.

Set-up: Bij een pullback zou een positie in de uranium ETF kunnen worden opgebouwd met een limiet-order op € 10,50. Vervolgens zien we weer ruimte voor een nieuwe stijging tot ruim boven de € 12. De stop zou na het instappen onder de EMA-20, op € 9,80 kunnen worden geplaatst.

HANetf Sprott Uranium Miners chart | HANetf Sprott Uranium Miners | HANetf Sprott Uranium Miners ETF
HANetf Sprott Uranium Miners koers | HANetf Sprott Uranium Miners | HANetf Sprott Uranium Miners ETF
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID informatie.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart