Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

HANetf Sprott Uranium Miners UCITS ETF (U3O8)

Het Sprott Uranium Miners UCITS ETF geeft beleggers wereldwijd toegang tot bedrijven die ten minste 50 procent van hun inkomsten uit uraniumwinning halen. Dit omvat mijnbouw, exploratie, ontwikkeling en productie van uranium, eigendom van fysiek uranium of uraniumlicenties, en andere niet-mijnbouwactiviteiten ter ondersteuning van uraniummijnbouw. In de afgelopen twee dagen wist de ETF al enkele belangrijke weerstanden te overwinnen.

Uitleg: De eerste koopsignalen zijn er. Een belangrijk weerstandsniveau is net doorbroken naar boven. Aandelen zoals Cameco of Uranium Energy leiden momenteel de markt en stuwen de prijzen verder omhoog. De hele sector lijkt in een positieve stemming.

Grafiek HANetf Sprott Uranium Mincers UCITS ETF

Set-up: Een koop op het huidige niveau of iets lager kan interessant zijn. Daarna kan de stoploss ruim onder de meest recente bodem worden geplaatst. We zien ruimte voor een stijging van de ETF richting de 8,75 EUR.

Trading setup HANetf Sprott Uranium Mincers UCITS ETF
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID information.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart