Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Nasdaq US Biotechnology ETF (2B70)

Met de US Biotechnology ETF hebben wij de mogelijkheid om deel te nemen aan de prestaties van bedrijven die actief zijn in de biotechnologische en farmaceutische sectoren en die aan de NASDAQ zijn genoteerd. Daarmee biedt de ETF ons de mogelijkheid van een gediversifieerde blootstelling aan de biotechnologiesector. In de afgelopen weken heeft de biotech ETF een bullflag patroon gevormd.

Uitleg: Bekende namen zoals Gilead Sciences, Illumina, Amgen of Biogen zijn in de ETF vertegenwoordigd. Aangezien men, vooral bij biotechnologiebedrijven, nooit precies kan voorspellen welk bedrijf de volgende kaskraker zal ontwikkelen, is de brede positionering van de ETF een voordeel. De huidige pullback naar de EMA-20 zone ziet er veelbelovend uit. Na een uitbraak uit de bullflag zal de uptrend naar verwachting worden voortgezet.

Set-up: Bij een uitbraak boven de 6,02 euro zou u een long trade kunnen openen. De stoploss kan worden geplaatst onder de low van de vorige week. Het risico blijft op deze manier beheersbaar.

Grafiek iShares Nasdaq US Biotechnology ETF (2B70)
beleggingsidee-iShares-Nasdaq-US-Biotechnology-ETF

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart