Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

De Lyxor Nasdaq-100 Daily 2x Leveraged UCITS ETF

De Nasdaq-100 Index heeft dit jaar meer dan 30 procent verloren. Na een bear market rally in de zomermaanden kromp de index opnieuw in de traditioneel zwakke maand september. Op de laatste dag van september zagen we slotkoersen onder de dieptepunten van juni. Maandag was er echter een schitterende handelsdag aan het begin van de maand oktober. De Nasdaq-100 won bijna 3 procent. De Lyxor Nasdaq-100 Daily 2x Leveraged UCITS ETF die in ons scenario wordt verhandeld volgt de prestaties van de Nasdaq 100 index met een hefboom van 2. We raden beleggers aan om zich goed in te lezen over de werking van leveraged ETF’s, alvorens hierin te beleggen.

Uitleg: Deze ETF stelt ons in staat te participeren in bekende namen als Apple, Microsoft, Tesla of Nvidia. De herstelbeweging van de Nasdaq-100 Index zou zich de komende dagen kunnen voortzetten. Om er zeker van te zijn dat we aan boord zijn voor deze mogelijke rally, is het zinvol om een long trade te openen in deze ETF met dubbele hefboomwerking.

Set-up: Een longpositie kon worden geopend bij koersen boven 464,80 euro. Dit kan worden afgedekt met een stoploss op 442 euro en dus onder de candle van afgelopen vrijdag. Het eerste doel is het niveau van 525 euro.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart