Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Silver ETC (PHAG)

Met het WisdomTree Physical Silver ETC kunnen we profiteren van de bewegingen van de zilverprijs. De op de beurs verhandelde grondstof wordt gedekt door fysieke bezittingen van het edelmetaal. Elk individueel WisdomTree Physical Silver effect vertegenwoordigt een effectieve claim op een ounce zilver. De ETC viel terug in mei/juni, maar wist in juli weer te herstellen.

Uitleg: De huidige pullback mag worden gezien als springplank naar hogere koersen. Als de prijzen na een tijdelijke daling weer omhooggaan, kan men een positie opbouwen in deze op de beurs verhandelde grondstof ETC. Het voortschrijdend gemiddelde van de laatste 20 dagen dient als trigger.

Set-up: Voor een entry willen we wachten op een pullback naar de 20 EMA. Vervolgens willen we instappen bij een terugkeer boven de 20,50 euro. De trade zou kunnen worden afgedekt met een stoploss onder de 20,00 euro.

WisdomTree Physical Silver etc | WisdomTree Physical Silver koers
ETC Group Physical Bitcoin (BTCE) in het TWS Handelsplatform
WisdomTree Physical Silver etc | Beleggen in ETF's

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID information.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart