Artikel laten voorlezen

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree WTI Crude Oil 1x Daily Short (9GA7)

Met het WisdomTree WTI Crude Oil Short ETF hebben we de mogelijkheid om te profiteren van een dalende olieprijs. Als de prijs van WTI-olie daalt, stijgt de waarde van deze ETC. De ETC volgt de procentuele verandering van de onderliggende waarde in de tegenovergestelde richting. De stijgende olieprijzen hebben de ETC de afgelopen maanden geen kans gegeven om boven de EMA-50 te sluiten. Door de zwakke olieprijs werd de 50-dagenlijn vorige week echter wel weer overwonnen.

Uitleg: De olieprijzen blijven gebukt gaan onder de recessiezorgen, die een dempend effect zouden hebben op de vraag naar ruwe olie. Bovendien komt de olieprijs extra onder druk te staan door de hoge dollarkoers. Dit maakt ruwe olie duurder voor investeerders uit andere valutazones. Als de olieprijs blijft dalen, kunnen wij met deze ETC deelnemen aan de ontwikkeling.

WisdomTree WTI Crude Oil 1x Daily Short (9GA7) setup

Set-up: Bij prijzen boven 18,40 euro zou een long trade kunnen worden geopend in de WTI Short ETC. Na onze entry zou de stop dicht onder de candle van afgelopen vrijdag kunnen worden geplaatst. We zien ruimte voor een stijging richting de 22 euro.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de WisdomTree WTI Crude Oil 1x Daily Short volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart