Terugblik FAANG & Vooruitblik centrale banken en kwartaalcijfers

Door |

AEX
ISIN: NL0000000107
|
Ticker: EOE --- %

---
---% (1D)
1W ---
1M ---
1Y ---
AEX

Afgelopen week verloor het aandeel Facebook ruim $ 120 miljard aan waarde in één dag. Het grootste bedrag voor een individueel aandeel ooit. De markten hadden hier echter weinig last van, de Nasdaq bleef stabiel en de AEX index haalde haar hoogste score in 17 jaar.

De verzoening tussen Juncker & Trump is positief nieuws voor autofabrikanten, maar de cijfers van Peugeot & General Motors gaven, deze week, een wisselend beeld. Komende week komen onder andere Volkswagen en Tesla met cijfers. Vooral naar de presentatie van Tesla wordt door veel beleggers uitgekeken, zeker gezien het tumult dat vorig kwartaal plaatsvond.

Naast kwartaalcijfers staat volgende week ook in het teken van economische cijfers. Zo komen de Bank of Japan (BOJ), Fed en Bank of England (BOE) met een rentebesluit. Vooral het commentaar van de BOJ op dinsdag en dat van de Fed op woensdag kunnen de markten bewegen.

Tot slot komen er volgende week een reeks economische cijfers uit. De meest belangrijke hiervan zijn de economisch groeicijfers uit Europa en het Amerikaanse banenrapport dat de week op vrijdag afsluit.

Bekijk hier het overzicht met kwartaalcijfers.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart


Stuur een bericht naar Justin Blekemolen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.