LYNX Beleggersdebat 2022: schrijf u direct in
LYNX Beleggersdebat 2022: acht beleggingsexperts delen hun tips en visie
Het grootste beleggersdebat van de Benelux
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beleggersdebat

LYNX Beleggersdebat 2022

Volg het jaarlijkse LYNX Beleggersdebat met veel beleggingstips van experts

Op dinsdag 18 januari 2022 organiseert LYNX voor de elfde keer het jaarlijkse online beleggersdebat vanuit het Bimhuis in Amsterdam.

Dit jaar geven maar liefst acht beleggingsexperts hun visie en tips voor het komende jaar. Schrijf u vandaag nog kosteloos in en begin goed voorbereid aan het nieuwe beursjaar.

Wanneer u zich inschrijft voor het LYNX Beleggersdebat ontvangt u op dinsdag 18 januari een e-mail met een exclusieve link naar het debat. Achteraf ontvangt u van ons nogmaals een e-mail met daarin de visies en 12 beleggingstips van de experts.

Houd onze Instagram pagina en andere sociale media in de gaten om meer over het LYNX Beleggersdebat te ontdekken.


Programma

Wat kunt u verwachten van het LYNX Beleggersdebat 2022?

20:00 - 20:50 uur

Deel 1: Beleggingsthema’s

Bekende beleggingsexperts, waaronder Jacob Schoenmaker, Jeroen Blokland en Erik Mauritz, gaan onder leiding van Suleyman van Landewijk in debat over dé vier beleggingsthema’s van 2022.

20:50 - 21:00 uur

Pauze

een korte pauze van tien minuten

21:00 - 21:45 uur

Deel 2: Tips voor 2022

Willem Middelkoop, Albert Jellema, Gert Bakelants en Menno van Hoven geven één voor één hun beleggingstips voor 2022 in een Europese en Grensverleggende Ronde. De andere experts geven na elke tip aan of zij het eens of oneens zijn.

Inschrijven voor het LYNX Beleggersdebat 2022?

Bent u ook al benieuwd naar dé tips en visies van de experts voor 2022? Wij zien u graag op dinsdag 18 januari om 20:00 uur tijdens de elfde editie van het online beleggersdebat. U kunt zich hier inschrijven.


Sprekers
LYNX Beleggersdebat 2022: Beleggingsexpert Willem Middelkoop

Willem Middelkoop

CD Fund

Willem Middelkoop is een ware grondstoffengoeroe. Hij is de oprichter van Commodity Discovery Fund en een graag geziene expert bij verschillende televisieprogramma’s van RTL Z. Daarnaast heeft hij meerdere beleggingsboeken geschreven en is hij regelmatig te gast bij de LYNX Masterclass.

LYNX Beleggersdebat 2022: Beleggingsexpert Albert Jellema

Albert Jellema

ProBeleggen

Oprichter van ProBeleggen & DeAandeelhouder.nl Albert Jellema heeft in het verleden gewerkt als vermogensbeheerder bij ABN AMRO en lanceerde daar het hoog dividend aandelenfonds. Hierna maakte hij de stap naar het Nederlandse Hedgefund GO Capital Albert, waar het fondsvermogen in enkele jaren groeide tot richting de 600 miljoen.

LYNX Beleggersdebat 2022: Beleggingsexpert Gert Bakelants

Gert Bakelants

De Belegger

Gert Bakelants is auteur van het boek De Beursbijbel. Daarnaast is hij hoofdredacteur van De Belegger, een onafhankelijk platform voor beleggingsadvies. Op basis van De Belegger wordt een modelportefeuille aangehouden, welke een gemiddeld jaarrendement noteert van ongeveer 9%.

LYNX Beleggersdebat 2022: Beleggingsexpert Menno van Hoven

Menno van Hoven

Beleggers Belangen

Menno van Hoven startte zijn carrière bij MeesPierson en de Fortis Bank. Sinds 2007 is Menno hoofdredacteur van het Dividend E-magazine en schrijft hij voor Beleggers Belangen, waar hij ook de dividendportefeuille beheert.

LYNX Beleggersdebat 2022: Beleggingsexpert Jacob Schoenmaker

Jacob Schoenmaker

RTL Z

Beurscommentator Jacob Schoenmaker is bij het brede publiek bekend door zijn analyses van het actuele beursnieuws bij RTL Z. Na zijn studie economie startte Jacob zijn loopbaan bij de Rabobank, waarna hij als portfoliomanager bij Aegon aan de slag ging.

LYNX Beleggersdebat 2022: Beleggingsexpert Jeroen Blokland

Jeroen Blokland

True Insights

Jeroen Blokland is oprichter van True Insights, een onafhankelijk platform voor beleggingsonderzoek. Daarvoor was hij bijna 12 jaar werkzaam bij Robeco als portefeuillemanager en fondsmanager. Ook heeft hij bij het onafhankelijke onderzoeksinstituut IRIS gewerkt en als vermogensbeheerder bij Interpolis.

LYNX Beleggersdebat 2022: Beleggingsexpert Erik Mauritz

Erik Mauritz

IEX

Erik Mauritz startte zijn loopbaan als managementtrainee bij Euronext, waarna hij via ABN AMRO terechtkwam bij BNP Paribas. Hier was hij verantwoordelijk voor turbo’s in de Benelux, Frankrijk en de Nordics. Vanaf december jongstleden is Erik hoofd van het analistenteam van IEX.

LYNX Beleggersdebat 2022: Beleggingsexpert Justin Blekemolen

Justin Blekemolen

LYNX

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen. Hij schrijft columns over actuele onderwerpen op de beurs. Zijn columns zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en de Twitter van LYNX. In het verleden is Justin meerdere jaren actief geweest als technisch analist bij IEX en Tostrams Groep.


Gastheer

Suleyman van Landewijk

Presentator LYNX Beleggersdebat 2022

Suleyman is Head of Relations bij LYNX en is verantwoordelijk voor het educatieprogramma voor particuliere beleggers. Hij ontvangt regelmatig beleggingsexperts in de studio om de laatste ontwikkelingen op de beleggingsmarkten door te nemen.

Tijdens het LYNX Beleggersdebat 2022 is Suleyman uw gastheer. Hij zal gedurende het debat de stellingen presenteren en de debatteerders begeleiden.

Volg één van de vele LYNX Masterclasses met de presentator van Suleyman van Landewijk