Aandeel Sofina, de ‘schone slaapster’ van de Belgische beurs?

Maar hoe schoon slaapt het aandeel Sofina eigenlijk? Volgens de koerscijfers slapen noch Sofina noch het aandeel van het bedrijf. Lees het hier.

Lees verder

Centrale banken leggen bodem onder de beurs

De correctie op de markten is gestopt door zalvende woorden van de centrale banken. Beleggers verwachten nu dat de Fed de rente dit jaar nog gaat verlagen.

Lees verder

ETF van de week: ETFS Physical Silver ETC

De meeste edele metalen zijn terug in een opwaartse trend op langere termijn. Zilver is geen uitzondering. De ETF van de week is ETFS Physical Silver ETC.

Lees verder

Hoe koopwaardig is het aandeel Solvay?

Beleggen in het aandeel Solvay. Het recente beursnieuws over Solvay op een rijtje. Kan het nieuwe management van Solvay het roer omgooien?

Lees verder

Aandeel Melexis: terug van weggeweest?

Het aandeel Melexis viel vorig jaar in een diep dal. Intussen is de koers weer bezig met een heropmars. Wat zijn de vooruitzichten voor de komende jaren?

Lees verder

Beleggingsidee – Aandeel Coca-Cola (KO)

Het aandeel Coca-Cola zit in een stijgende trend. Coca-Cola profiteert van een vlucht naar veiligheid en de lage rente. Deze maakt het dividend interessant.

Lees verder

Amerikaanse dollar: wat staat u te wachten?

De Amerikaanse dollar is zeer belangrijk voor de wereldeconomie. Ook wanneer u belegt moet u in vele gevallen rekening houden met de sterkte of zwakte van de dollar.

Lees verder

Beurscrash 1929: Zwarte Donderdag

Het is 90 jaar geleden dat de beurscrash 1929 plaatsvond. Beurscrashes zijn hoe dan ook nog steeds actueel en er kunnen belangrijke lessen uit getrokken worden.

Lees verder

Contango en backwardation: cruciale concepten bij futures

Indien u belegt in futures moet u rekening houden met contango en backwardation. Lees hier welk effect beide fenomenen hebben op de prijzen.

Lees verder

Gamma: de onderschatte optiegriek

Eén van de optiegrieken die het meest over het hoofd wordt gezien is de gamma. Deze is nochtans uiterst belangrijk voor risicobeheersing.

Lees verder

Aandeel AB InBev: In een roes?

Het aandeel AB InBev was de laatste tijd een hot topic. Nieuws rond de biergigant zorgde recent voor de neergang van de koers. Wat leidde tot deze daling?

Lees verder

TA: ‘Een update van short signalen’

Vandaag werd het Damrak opnieuw opgeschrikt door negatief bedrijfsnieuws afkomstig van Kiadis Pharma. Was de koersdaling (-34%) technisch te voorzien?

Lees verder
Sidebar_WOBr_compliance
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX u kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@lynx.be.
original-sidebar-masterclass-be

Vier manieren om in 2020 de markt te verslaan

Meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via klantendesk@lynx.be.

Recentste artikels

Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws