Aandeel iQIYI | Biedt China kansen – Deel 2

Jacky De Donder behandelt in zijn column reeks potentiële Chinese aandelen. In deel 2 werpt hij een blik op het aandeel iQIYI, ook wel bekend als de Chinese Netflix.

Lees verder

Beurzen onderuit in week van hogere rentes

De oplopende Amerikaanse rente duwde de aandelenkoersen flink in het rood. De NASDAQ verloor 10% van de top en dit zorgde voor opkomende paniek bij sommige beleggers

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Core DAX ETF (EXS1)

De Duitse aandelenmarkt ligt al tijden onder vuur.De DAX bevindt zich nog altijd in een duidelijke neerwaartse trend en de kans op verdere dalende prijzen is daarom erg hoog.

Lees verder

De beste cannabis aandelen – deel 2

In dit tweede artikel van een driedelige reeks bekijken we de medicinale van het cannabis verhaal. Wie zijn de beste cannabis aandelen die inzetten op het medicinale? U leest het hier.

Lees verder

Aandeel Argenx: het tweelingsbroertje van Ablynx?

Het aandeel Argenx is de nieuwkomer in de BEL20 index. De biotechnologie sector is hot in België. Is het aandeel Argenx een waardige vervanger van Ablynx?

Lees verder

Implied volatility: de sleutel tot succes?

De implied volatility is samen met de historische volatiliteit één van de belangrijkste facetten voor een optiebelegger. Hoe interpreteert u de implied volatility? En wat kan u ermee doen? Lees er hier alles over.

Lees verder

Amerikaanse dollar: wat staat u te wachten?

De Amerikaanse dollar is zeer belangrijk voor de wereldeconomie. Ook wanneer u belegt moet u in vele gevallen rekening houden met de sterkte of zwakte van de dollar.

Lees verder

Biedt China kansen?

In het begin van de tweede jaarhelft begon de stemming voor Chinese aandelen om te slaan. De reden? Donald Trump begon zijn spierbalgerol met China te intensifiëren. Lees het in de column van Jacky De Donder.

Lees verder

Een inleiding tot de Dow Jones-future

Een van de meest bekende indexen ter wereld is de Dow Jones Industrial Average. Op deze index bestaan meerdere futures, waaronder de YM. Waar is deze YM verhandelbaar? Hoe zit het met de liquiditeit en de hefboom van deze future? En hoe ziet het technische plaatje er nu uit? Kevin Verstraete vertelt het u.

Lees verder

Handelen met dag-, week- en maandopties

Moet u nu dagopties of weekopties verhandelen? Of toch maar beter de gebruikelijke maandopties? In dit artikel worden de verschillen tussen de mogelijkheden besproken en weet u perfect welk type expiratiedatum past in uw strategie.

Lees verder

Aandeel NIO: er hangt elektriciteit in de lucht

Sinds september noteert de Chinese rivaal van Tesla op de NYSE. Het was de vierde grootste IPO van NYSE dit jaar. In dit artikel leest u alles over het aandeel NIO

Lees verder

TA: ‘Ideale optiestrategie met TA’

Vanavond organiseert LYNX weer een educatieve masterclass. Het webinar staat in het teken van 'U vraagt, wij draaien: bepaal de ideale optiestrategie met TA'. Met alleen een lineaire ‘buy & hold’-strategie redden beleggers het dit jaar niet of nauwelijks. In deze LYNX Technische Analyse alvast een tipje van de sluier.

Lees verder

Netflix overtreft verwachtingen & de beurzen veren op

De beurzen in de VS zetten gisteren een stevig herstel in en sloten boven het 200-daags gemiddelde. Netflix kwam nabeurs met cijfers die positief werden ontvangen en ook de cijfers van ASML en AkzoNobel vielen in de smaak. Lees dit en meer in de LYNX Morning Call.

Lees verder
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
* Bruto rendement op basis van een portefeuille van EUR 50.000. Zie de BreakoutTrader voor de berekening van het rendement. Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX u kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@lynx.be.
Masterclass header

Let op: grootste onderwaardering grondstoffen in 50 jaar

Meer informatie
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via klantendesk@lynx.be.
Masterclass header

Eerstvolgende webinars

Recentste artikels

Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker