Aandeel Total: Is beleggen in een oliemaatschappij nog rendabel?

Beleggen in aandeel Total. Het beursnieuws over Total op een rij. Aandeel Total kopen of verkopen? Bekijk hier de belangrijkste informatie.

Lees verder

Centrale banken leggen bodem onder de beurs

De correctie op de markten is gestopt door zalvende woorden van de centrale banken. Beleggers verwachten nu dat de Fed de rente dit jaar nog gaat verlagen.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares MSCI Brazil UCITS ETF (IBZL)

De Braziliaanse beurs heeft het de laatste jaren moeilijk gehad. Op dit moment staat de MSCI Brazil Index echter op het punt om op lange termijn uit te breken.

Lees verder

Aandeel Philips op hoogste koers ooit

Hoe komt het dat het aandeel Philips op een recordkoers staat? Wat zeggen de analisten over Philips? Wat is is het laatste beursnieuws? Lees het hier.

Lees verder

Wat zijn de beste goudmijnaandelen 2019?

Er is veel vraag naar de beste goudmijnaandelen van 2019 nu de koers van de goudprijs volatieler wordt. In dit artikel worden de 5 beste aandelen besproken.

Lees verder

Gamma: de onderschatte optiegriek

Eén van de optiegrieken die het meest over het hoofd wordt gezien is de gamma. Deze is nochtans uiterst belangrijk voor risicobeheersing.

Lees verder

Amerikaanse dollar: wat staat u te wachten?

De Amerikaanse dollar is zeer belangrijk voor de wereldeconomie. Ook wanneer u belegt moet u in vele gevallen rekening houden met de sterkte of zwakte van de dollar.

Lees verder

Koers aandeel Galapagos de hoogte in na akkoord met Gilead

De koers van het aandeel Galapagos weet van geen ophouden na het recente akkoord met Gilead. De adviezen swingen de pan uit en de koers spurt steeds hoger.

Lees verder

Contango en backwardation: cruciale concepten bij futures

Indien u belegt in futures moet u rekening houden met contango en backwardation. Lees hier welk effect beide fenomenen hebben op de prijzen.

Lees verder

Delta: de optiegriek om te begrijpen

De optieprijzen worden gevormd door een aantal factoren zoals de optiegriek delta. De positie delta en portfolio delta zijn uitermate belangrijk.

Lees verder

De 5 beste aandelen van 2019

Ontdek de 5 beste aandelen van 2019 volgens expert Jacky de Donder en zie hoe hij met deze aandelen het beleggingsjaar 2019 bespeelt.

Lees verder

TA: ‘Drie koersuitbraken in het vizier’

Een aantal aandelenindices bevinden zich om en nabij uitbraakniveaus. Hetzelfde geldt voor individuele aandelen. Waar zien we mogelijke uitbraken?

Lees verder
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX u kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@lynx.be.
original-sidebar-masterclass-be

Succesvol beleggen in opties

Meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via klantendesk@lynx.be.

Recentste artikels

Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws