De stop limiet order; is ‘the sky the limit?’

Het is belangrijk dat elke belegger zijn of haar risico goed kan beheren. In dit artikel wordt de stop limiet order in de schijnwerpers gezet.

Lees verder

LYNX genomineerd voor broker van het jaar

LYNX is opnieuw genomineerd voor de "Broker van het jaar 2016" award. Graag roepen wij uw hulp in om ons deze fantastische prijs te bezorgen. Uw stem betekent veel voor ons.

Lees verder

Aandeel Twitter keldert na kwartaalcijfers

Twitter is sinds de aanstelling van Trump in het Witte Huis weer hot. De cijfers over het jaar 2016 maken abrupt een einde aan dit positieve sentiment.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Utilities ETF (XLU)

Terwijl Wall Street rond nieuwe recordstanden noteert, is de euforie in nutsbedrijven niet terug te zien. De sector bevindt zich in een neerwaartse trend.

Lees verder

Aandeel ING; van staatssteun tot succesvolle digitale bank

ING presenteerde in het derde kwartaal betere bedrijfscijfers, dan analisten hadden verwacht. Is het interessant om het aandeel ING te kopen?

Lees verder

Beurstaks vermijden in België dankzij de optiemarkt

Belgische beleggers betalen een beurstaks van 0,27% over hun transacties. Beurstaks vermijden kan volledig legaal via synthetische aandelen. Ontdek het hier

Lees verder

Afschaffing van de speculatietaks is een feit

Online broker LYNX biedt u alle middelen zodat u munt kunt slaan uit de afschaffing van de speculatietaks. Verneem alles over de speculatietaks

Lees verder

Aandeel Samsung implodeert na productiestop

De productie van de Galaxy Note 7 is stilgelegd door ontploffingsgevaar van het toestel. De reactie van het aandeel Samsung liet niet lang op zich wachten.

Lees verder

Hoe populair zijn DAX futures?

De DAX is een performance-index; dividenden worden geherinvesteerd. Dit heeft impact op de performantie van de index. Hoe populair zijn DAX futures?

Lees verder

Optiegrieken; de bouwstenen van een optiestrategie

De optiegrieken delta, gamma, vega, theta en rho zijn geregeld de bouwstenen van een optiestrategie en vaak het gespreksonderwerp tussen optiehandelaren.

Lees verder

Total doet het in 2016 beter dan concurrenten Shell en BP

Aandeel Total; hoewel de winst lager was, heeft het Franse olieconcern het opvallend beter gedaan in 2016 dan haar directe concurrenten zoals Shell en BP.

Lees verder

Goud bullish of bearish?

Er heerst grote verdeeldheid in de wereld of het beleid van Donald Trump goed of slecht is voor de toekomstige prijsontwikkeling van goud.

Lees verder

DAX en AEX breken door psychologische niveaus

Vanochtend zijn de ogen gericht op de Europese markten, waar de DAX en de AEX-index belangrijkste psychologische niveaus lijken te gaan doorbreken.

Lees verder
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Masterclass header

Aandelenstrategieën voor een consistent positief rendement

Meer informatie
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recentste artikels

Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker