Is een hoge ESG score de nieuwe trend?

Wat is een ESG score? Wenst u zich te verdiepen in duurzaam beleggen? In dit artikel gaat Kevin Verstraete dieper in op deze financiële trend.

Lees verder

Overname JustEat door Takeaway of Prosus

De overnamestrijd om JustEat is in de volgende fase terechtgekomen. Beide partijen hebben een hoger bod uitgebracht. De koers van JustEat loopt hierdoor op.

Lees verder

ETF van de week: ETFS Physical Silver ETC

De meeste edele metalen zijn terug in een opwaartse trend op langere termijn. Zilver is geen uitzondering. De ETF van de week is ETFS Physical Silver ETC.

Lees verder

Hedge fund: het mysterie van Wall Street

Hedge funds zijn beleggingsfondsen met de vrijheid om te handelen in risicovolle financiële producten. Lees hier over de risico's van een hedge fund.

Lees verder

Wat zijn de beste goudmijnaandelen 2020?

Er is veel vraag naar de beste goudmijnaandelen van 2020 nu de koers van de goudprijs volatieler wordt. In dit artikel worden de 5 beste aandelen besproken.

Lees verder

Optiestrategie: Butterfly

De butterfly is een optiestrategie waarbij het maximaal verlies en de maximale winst op voorhand vastligt. Lees hier alles over de long- en short butterfly.

Lees verder

Alles wat u moet weten over de Nikkei index

Japan stond na WOII bekend om hun protectionisme. Hierdoor is de Japanse economie enorm exportgericht. Heeft dit invloed op de Japanse Nikkei index?

Lees verder

De beste FinTech aandelen

Wat zijn de beste FinTech aandelen? Wat zijn de verschillen met de traditionele banksector en welke risico's brengen FinTech aandelen met zich mee?

Lees verder

Beleggen in de Euro Stoxx 50? Dit moet u weten

De populairste index van Europa is zonder twijfel de Euro Stoxx 50. Als u gaat beleggen in de Euro Stoxx 50 is het handig om dit te weten.

Lees verder

Beleggingsidee – Aandeel Coca-Cola (KO)

Het aandeel Coca-Cola zit in een stijgende trend. Coca-Cola profiteert van een vlucht naar veiligheid en de lage rente. Deze maakt het dividend interessant.

Lees verder

De meest verhandelde aandelen 2019 bij LYNX

2019 bleek een uitstekend jaar te zijn voor de beurs. Daarom is het interessant om een samenvatting te maken van de top vijf meest verhandelde aandelen van 2019 bij LYNX.

Lees verder

TA: ‘Legal & General passeert weerstand’

Het Britse Legal & General Group is een financieel dienstverlener op het gebied van beleggingen en verzekeringen en weet technische weerstanden te breken.

Lees verder
Sidebar_WOBr_compliance
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX u kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@lynx.be.
original-sidebar-masterclass-be

De beleggingstips van Nico Inberg | LYNX Debat 2020

Meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via klantendesk@lynx.be.

Recentste artikels

Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws