Beleggers vluchten uit het aandeel Bayer

Het Duitse aandeel Bayer zakt fors door de recente juridische ontwikkelingen in het Roundup-verhaal. Komende dagen lijken cruciaal te worden.

Lees verder

ECB versoepelt banken beleid en zorgt voor dalende markten

De aandelenmarkten lijken een correctie in te zetten nu de ECB het beleid voor banken in de Eurozone opnieuw versoepeld. Met deze actie geeft de ECB in feite toe dat de economie nog steeds niet op eigen benen kan staan.

Lees verder

De ETF van de Week: Xtrackers MSCI China ETF

We hebben de Chinese aandelenmarkt in onze laatste uitgaven al als zeer aantrekkelijk ervaren en de positieve trends zet zich dit jaar door.

Lees verder

Aandeel WDP arriveert in de BEL20

Het aandeel WDP behoort tot de BEL20 index, een bekroning voor het traject van de laatste jaren volgens de bestuursleden van Warehouses De Pauw.

Lees verder

Beursgang FlixBus: milieuvriendelijk beleggen

In 2019 zou volgens bronnen dichtbij het bedrijf, mogelijks een beursgang FlixBus plaatsvinden. Het groeiproces zet zich zo mondiaal verder.

Lees verder

Met opties inspelen op het herstel van aandeel ING

Inspelen op het herstel van het aandeel ING kan op meerdere manieren. In dit artikel worden twee verschillende methodes, waaronder bull call spread getoond.

Lees verder

Amerikaanse dollar: wat staat u te wachten?

De Amerikaanse dollar is zeer belangrijk voor de wereldeconomie. Ook wanneer u belegt moet u in vele gevallen rekening houden met de sterkte of zwakte van de dollar.

Lees verder

Beleggen in klimaat – beleggingsopportuniteit

Beleggen in klimaat wordt meer en meer als opportuniteit aanschouwd. Klimaatakkoorden, groene kwantitatieve versoepeling zijn belangrijke kenmerken van het klimaatlandschap.

Lees verder

Handelen in futures – Deel 4

We zijn inmiddels toe aan deel 4 over het topic ‘handelen in futures’. In dit deel gaat we dieper in op het befaamde COT-report.

Lees verder

Met opties inspelen op kwartaalcijfers

Er kan op verschillende manieren ingespeeld worden op kwartaalcijfers via opties. In dit artikel leest u een veelgebruikte optiestrategie.

Lees verder

De beste waterstof aandelen

Wie wil beleggen in klimaat kan een keuze maken uit de beste waterstof aandelen. Dit is een niche binnen de sector die de schoonste energie opwerkt.

Lees verder

TA: ‘ThyssenKrupp weer in de lift’

Een gezegde op de beurs was vroeger dat bodemplukkers vaak eindigen als katoenplukkers. Beleggers die laag denken te kopen lopen het risico dat een dalende trend zich voortzet.

Lees verder

Onduidelijkheid omtrent handelsgesprekken & alle ogen gericht op de Fed

Opnieuw ontstond er gisteren onduidelijkheid over de voortgang van de handelsgesprekken tussen de VS en China. Vanavond zijn alle ogen gericht op de Fed.

Lees verder
Weekoverzicht - nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
* Bruto rendement op basis van een portefeuille van EUR 50.000. Zie de BreakoutTrader voor de berekening van het rendement. Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX u kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@lynx.be.

LYNX Handelsplatform level 1: ‘De eerste stappen bij LYNX’

Meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via klantendesk@lynx.be.

Recentste artikels

Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker