Internet of Things aandelen: een interessante belegging?

Internet of Things aandelen zijn een beleggingsopportuniteit die zich de laatste jaren aan het ontwikkelen is. Maar wat zijn de beste IoT aandelen?

Lees verder

Ommekeer bij NASDAQ biedt mogelijk kansen bij Facebook & Apple

De beurs was afgelopen week bijzonder volatiel. De beurzen waren woensdag in de VS dicht en donderdag storten de beurzen in Europa in elkaar.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares MSCI Brazil ETF (IBZL)

De Braziliaanse aandelenmarkt lag tot september van dit jaar ernstig onder vuur en verloor tijdelijk bijna 40 procent in waarde. Geplande hervormingen en nieuwe verkiezingen hebben weer enige hoop gewekt.

Lees verder

Inkoop eigen aandelen: uw appeltje voor de dorst?

Een fenomeen die in 2018 naar een record steeg is de inkoop eigen aandelen. Is dit positief of negatief voor investeerders en beleggers?

Lees verder

Beursgenoteerde voetbalclubs: een schot in de winkelhaak?

Beursgenoteerde voetbalclubs zijn niet alleen interessant voor voetbalfanaten. Ook beleggers kunnen investeren in voetbalaandelen waarmee u een mooi rendement kan halen.

Lees verder

Implied volatility: de sleutel tot succes?

De implied volatility is samen met de historische volatiliteit één van de belangrijkste facetten voor een optiebelegger. Hoe interpreteert u de implied volatility? En wat kan u ermee doen? Lees er hier alles over.

Lees verder

Amerikaanse dollar: wat staat u te wachten?

De Amerikaanse dollar is zeer belangrijk voor de wereldeconomie. Ook wanneer u belegt moet u in vele gevallen rekening houden met de sterkte of zwakte van de dollar.

Lees verder

Aandeel AB InBev: kan de overname reus het ook organisch?

Aandeel AB InBev heeft er niet het beste jaar opzitten. Het aandeel AB InBev verloor in 2018 1/3 van de waarde. Wat is hiervan de oorzaak? Lees het hier.

Lees verder

Een inleiding tot de Dow Jones-future

Een van de meest bekende indexen ter wereld is de Dow Jones Industrial Average. Op deze index bestaan meerdere futures, waaronder de YM. Waar is deze YM verhandelbaar? Hoe zit het met de liquiditeit en de hefboom van deze future? En hoe ziet het technische plaatje er nu uit? Kevin Verstraete vertelt het u.

Lees verder

Handelen met dag-, week- en maandopties

Moet u nu dagopties of weekopties verhandelen? Of toch maar beter de gebruikelijke maandopties? In dit artikel worden de verschillen tussen de mogelijkheden besproken en weet u perfect welk type expiratiedatum past in uw strategie.

Lees verder

Beste brexit aandelen: munt slaan uit de brexit

De brexit betekent ook opportuniteiten op de financiële markt. Bijvoorbeeld de beste brexit aandelen of de Britse pond. Het zijn allemaal investeringsmogelijkheden.

Lees verder

TA: ‘Afwijkende beursstatistieken’

In het algemeen mag (nee, ‘moet’) men voorzichtig zijn met teveel waarde toekennen aan statistieken. Zo noteerde de Dow Jones index op 30 april nog een hoogste notering op 24.498,23 punten. Vandaag bestudeert Edward Loef de S&P 500, de Dow Jones en de AEX.

Lees verder

Overleg tussen China en de VS in tweede versnelling

De beurzen in Azië kleuren groen. China verlaagt de tarieven op geïmporteerde Amerikaanse auto's en bewijst daarmee vooral BMW een dienst. De cyclische DAX profiteert hier enorm van en staat voorbeurs 2,60% hoger. De AEX kan niet volgen, maar staat geholpen door een hogere olieprijs voorbeurs ook 0,80% hoger.

Lees verder
Weekoverzicht - nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
* Bruto rendement op basis van een portefeuille van EUR 50.000. Zie de BreakoutTrader voor de berekening van het rendement. Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX u kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@lynx.be.

How to trade successfully in futures

Meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via klantendesk@lynx.be.

Recentste artikels

Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker