De beste Blue Chip aandelen van 2019

De blue chip aandelen zijn de basis van iedere portefeuille die lange termijn georiënteerd is. De beste blue chip aandelen van 2019 vindt u hier.

Lees verder

Centrale banken leggen bodem onder de beurs

De correctie op de markten is gestopt door zalvende woorden van de centrale banken. Beleggers verwachten nu dat de Fed de rente dit jaar nog gaat verlagen.

Lees verder

ETF van de week: Xtrackers Short DAX ETF

De Duitse aandelenmarkt heeft de afgelopen weken zijn positieve kant laten zien en heeft in de kortst mogelijke tijd ongeveer 10 procent gewonnen.

Lees verder

Aandeel Kraft Heinz: Een doorn in het oog van Warren Buffett?

Aandeel Kraft Heinz is één van de bedrijven die Warren Buffett liever vergeet. Het bedrijf zit al jaren in een dalende trend. Lees er hier alles over.

Lees verder

De beste Belgische dividendaandelen

Belgische dividendaandelen uit de BEL 20 index zijn een aantrekkelijk alternatief voor het klassieke spaarboekje. De aandelen met het hoogste dividendrendement worden hier op een rij gezet.

Lees verder

Gamma: de onderschatte optiegriek

Eén van de optiegrieken die het meest over het hoofd wordt gezien is de gamma. Deze is nochtans uiterst belangrijk voor risicobeheersing.

Lees verder

Amerikaanse dollar: wat staat u te wachten?

De Amerikaanse dollar is zeer belangrijk voor de wereldeconomie. Ook wanneer u belegt moet u in vele gevallen rekening houden met de sterkte of zwakte van de dollar.

Lees verder

Is het aandeel KBC een verzekering voor succes?

In 2008 is het aandeel KBC net zoals alle andere bankaandelen volledig met de grond gelijk gemaakt. Hoe staat het bankaandeel KBC er nu voor? 

Lees verder

Contango en backwardation: cruciale concepten bij futures

Indien u belegt in futures moet u rekening houden met contango en backwardation. Lees hier welk effect beide fenomenen hebben op de prijzen.

Lees verder

Delta: de optiegriek om te begrijpen

De optieprijzen worden gevormd door een aantal factoren zoals de optiegriek delta. De positie delta en portfolio delta zijn uitermate belangrijk.

Lees verder

Aandeel Biocartis heeft slechtste beursdag ooit: interessant koopmoment?

Het parcour van Biocartis verliep niet zonder slag of stoot. Maar ligt de weg open naar de absolute wereldtop op het vlak van DNA-diagnostiek? In dit artikel analyseert Kevin Verstraete het aandeel Biocartis.

Lees verder

TA: ‘Interessante afgestrafte aandelen’

De AEX bevindt zich in een stijgende trend en de hoop is gevestigd op nieuwe hoogtepunten. Is het nu interessant om nu naar afgestrafte aandelen te zoeken?

Lees verder
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX u kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@lynx.be.
original-sidebar-masterclass-be

Gasgeven of uitstappen? De visie van Rob Stuiver op beleggen in onzekere tijden

Meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via klantendesk@lynx.be.

Recentste artikels

Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws