Technische analyse BEL20

In de rubriek ‘Technische analyse BEL20’ bespreek Kevin Verstraete wekelijks de BEL20 index en/of een aandeel uit de BEL20 op basis van technische analyse. Het gaat hierbij om zowel een korte als lange termijn analyse van de Belgische sterindex

Technische analyse BEL20 – Aandeel ING krijgt klappen

Het aandeel ING lijkt een pandoering te krijgen vandaag. Dit kan technisch kansen bieden waardoor we het aandeel ING even onder het vergrootglas houden.

Lees verder

Technische analyse BEL20 – Aandeel Barco ondergaat mogelijks een accumulatie

U vindt hier een technische analyse van het aandeel Barco. Technisch zit het aandeel Barco nog steeds in een stijgende trend.

Lees verder

Technische analyse BEL20 – De BEL20 consolideert verder

De BEL20 lijkt in een consolidatieperiode te zitten. Daarom krijgt u een voorbeeldstrategie om te daytraden. Lees het in de technische analyse BEL20.

Lees verder

Technische analyse BEL20 – Aandeel Galapagos; wat zijn de scenario’s?

Het aandeel Galapagos staat in de schijnwerpers. We bekijken wat de mogelijke technische scenario’s zijn voor het biotechaandeel.

Lees verder

Technische analyse BEL20 – Laatste kans voor aandeel Proximus

Momenteel noteert het aandeel Proximus rond een sterke steunzone. De kans bestaat dat er een trendommekeer zit aan te komen.

Lees verder

Technische analyse BEL20 – Opwaarts kanaal voorlopig gerespecteerd

De BEL20 lijkt een adempauze in te lassen. Voorlopig blijft het opwaarts kanaal gerespecteerd waardoor de stijgende trend intact blijft.

Lees verder

Beslissingsmoment voor AB InBev

Het aandeel AB InBev heeft het hard te verduren gehad de afgelopen maanden. De grafiek laat nu een herstel zien waarbij mogelijks een bodem gevormd wordt.

Lees verder

De stieren maken zich op voor volgende rally

De BEL20 index lijkt nog wat jus in zich te hebben. De technische formaties duiden op een mogelijke verderzetting van de stijgende trend.

Lees verder

Aandeel Barco heeft opwaarts potentieel

Het aandeel Barco heeft een 7:1 split achter de rug om het aandeel toegankelijker te maken. Is het aandeel ook technisch interessant?

Lees verder

BEL20 maakt zich op voor rally

De Belgische sterindex is nu al enkele weken aan het consolideren. De BEL20 index maakt zich technisch op voor een volgende rally.

Lees verder

Het aandeel Colruyt lijkt op weg naar lagere niveaus

Het aandeel Colruyt heeft vorige week relatieve zwakte laten zien ten opzichte van de aandelen uit de BEL20. Het aandeel sloot de week met rode cijfers.

Lees verder