Technische analyse BEL20

In de rubriek ‘Technische analyse BEL20’ bespreek Kevin Verstraete wekelijks de BEL20 index en/of een aandeel uit de BEL20 op basis van technische analyse. Het gaat hierbij om zowel een korte als lange termijn analyse van de Belgische sterindex

De stieren maken zich op voor volgende rally

De BEL20 index lijkt nog wat jus in zich te hebben. De technische formaties duiden op een mogelijke verderzetting van de stijgende trend.

Lees verder

Aandeel Barco heeft opwaarts potentieel

Het aandeel Barco heeft een 7:1 split achter de rug om het aandeel toegankelijker te maken. Is het aandeel ook technisch interessant?

Lees verder

BEL20 maakt zich op voor rally

De Belgische sterindex is nu al enkele weken aan het consolideren. De BEL20 index maakt zich technisch op voor een volgende rally.

Lees verder

Het aandeel Colruyt lijkt op weg naar lagere niveaus

Het aandeel Colruyt heeft vorige week relatieve zwakte laten zien ten opzichte van de aandelen uit de BEL20. Het aandeel sloot de week met rode cijfers.

Lees verder

Aandeel Argenx last adempauze in

Het aandeel Argenx heeft op de weekgrafiek een erg sterke stijging achter de rug nadat het bedrijf nieuwe testresultaten naar buiten heeft gebracht.

Lees verder

Technische analyse BEL20: koopkracht overrompelt de beren

De BEL20 index lijkt nog niet toe te zijn aan een daling. Het volgende target ligt binnen handbereik. Lees het in de technische analyse van de BEL20.

Lees verder

De BEL20 index heeft nog een verdere stijging in zich

De stieren lijken nog steeds de BEL20 index te domineren. Lees in deze analyse waar de beren mogelijks de markt zullen betreden.

Lees verder

Technische analyse aandeel Umicore

Het aandeel Umicore lijkt de COVID-storm voorlopig goed te trotseren. Maar welk verhaal vertelt de aandelengrafiek van Umicore ons?

Lees verder

Technische analyse aandeel Galapagos

Het aandeel Galapagos staat technisch gezien voor een cruciale keuze. De koers lijkt te consolideren alvorens een grote beweging neer te zetten.

Lees verder

Aandel Ageas: kunnen de kwartaalcijfers de dalende trend omkeren?

Het aandeel Ageas zit in een dalende trend. Het is uitkijken naar de kwartaalcijfers deze week om te zien of deze de trend zullen verstevigen of omkeren.

Lees verder

Technische analyse aandeel Aperam

Gaat het aandeel Aperam onder druk komen door de dalende economische activiteit? De technische analyse van het aandeel Aperam vertelt een duidelijk verhaal.

Lees verder