Aandeel Fagron

Alles wat u moet weten over het aandeel Fagron: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: BE0003874915
Tickercode: FAGR | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Fagron kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Fagron: Analyses & tipsWaarom in aandelen Fagron beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Fagron. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Fagron op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Fagron te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Fagron door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Fagron te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Fagron

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel Fagron: Bedrijfsinformatie Fagron

Fagron levert pharmaceutische materialen en apparatuur aan apotheken. Het bedrijf werd in 1990 opgericht in Rotterdam en is actief in 35 landen over de hele wereld en verkoopt aan 200.000 klanten. Fagron heeft meer dan 2.000 medewerkers. Fagron is tegenwoordig een Belgische vennootschap en heeft een notering in Brussel, maar is ook in Amsterdam verhandelbaar. Fagron is onderdeel van de Amsterdam Small Caps Index (ASCX).