Aandeel Groupon

Alles wat u moet weten over het aandeel Groupon: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: US3994732069
Tickercode: GRPN | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Groupon kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Groupon: Analyses & tips

Waarom in aandelen Groupon beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Groupon. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Groupon op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Groupon te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Groupon door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Groupon te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Groupon

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel Groupon: Bedrijfsinformatie Groupon Inc

Groupon, Inc. exploiteert over de hele wereld locale online markten die bedrijven met consumenten in contact brengen door goederen en diensten met korting aan te bieden. Het bedrijf is actief in drie segmenten: Noord-Amerika, dat de Verenigde Staten en Canada vertegenwoordigt; EMEA, dat bestaat uit Europa, en het Midden-Oosten en Afrika, en de rest van haar internationale activiteiten. Het biedt goederen en diensten aan in drie primaire categorieën: Local Deals (locaal), Groupon Goods (producten) en Groupon Getaways (reizen).