Aandeel JUST EAT TAKEAWAY

Alles wat u moet weten over het aandeel JUST EAT TAKEAWAY: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: NL0012015705
Tickercode: TKWY | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel JUST EAT TAKEAWAY kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

JUST EAT TAKEAWAY: Analyses & tips

Waarom in aandelen JUST EAT TAKEAWAY beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook JUST EAT TAKEAWAY. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen JUST EAT TAKEAWAY op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel JUST EAT TAKEAWAY te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel JUST EAT TAKEAWAY door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen JUST EAT TAKEAWAY te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel JUST EAT TAKEAWAY

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

JUST EAT TAKEAWAY : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel JUST EAT TAKEAWAY: Bedrijfsinformatie JUST EAT TAKEAWAY

Takeaway is door de fusie met Just Eat gegroeid tot de dominante speler in Europa op het gebied van online bezorgbedrijven. De fusie voegde sterke posities in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk toe aan de al sterke posities in Nederland, België, Polen, Oostenrijk en Duitsland. In deze laatste markt wist Takeaway de Duitse activiteiten van Delivery Hero te bemachtigen. Takeaway werd opgericht in 2000 door Jitse Groen en biedt restaurants de mogelijkheid om eten online aan te bieden en te bezorgen aan klanten.