Ontdek alles over opties

Dit portaal biedt u alles wat u nodig heeft om succesvol te beleggen in opties op de beurs. U vindt een uitgebreid educatieprogramma die van u een uitstekend optiehandelaar zal maken of u kunt één van onze gratis optietools gebruiken.

Beleggingsidee – Aandeel Coca-Cola (KO)

Het aandeel Coca-Cola zit in een stijgende trend. Coca-Cola profiteert van een vlucht naar veiligheid en de lage rente. Deze maakt het dividend interessant.

Lees verder

Gamma: de onderschatte optiegriek

Eén van de optiegrieken die het meest over het hoofd wordt gezien is de gamma. Deze is nochtans uiterst belangrijk voor risicobeheersing.

Lees verder

Delta: de optiegriek om te begrijpen

De optieprijzen worden gevormd door een aantal factoren zoals de optiegriek delta. De positie delta en portfolio delta zijn uitermate belangrijk.

Lees verder

Collar optiestrategie: uitleg met voorbeeld

De collar is een optiestrategie die zowel kan gebruikt worden door een beginnende als professionele belegger. De hoofdzaak bij een collar is bescherming.

Lees verder

Opties schrijven: de essentiële informatie

Opties schrijven heeft enkele gevolgen waar u als belegger rekening mee moet houden. Maar er kan op een creatieve manier omgegaan worden met opties schrijven

Lees verder

Met opties inspelen op het herstel van aandeel ING

Inspelen op het herstel van het aandeel ING kan op meerdere manieren. In dit artikel worden twee verschillende methodes, waaronder bull call spread getoond.

Lees verder

Met opties inspelen op kwartaalcijfers

Er kan op verschillende manieren ingespeeld worden op kwartaalcijfers via opties. In dit artikel leest u een veelgebruikte optiestrategie.

Lees verder

Implied volatility: de sleutel tot succes?

De implied volatility is samen met de historische volatiliteit één van de belangrijkste facetten voor een optiebelegger. Hoe interpreteert u de implied volatility? En wat kan u ermee doen? Lees er hier alles over.

Lees verder

Handelen met dag-, week- en maandopties

Moet u nu dagopties of weekopties verhandelen? Of toch maar beter de gebruikelijke maandopties? In dit artikel worden de verschillen tussen de mogelijkheden besproken en weet u perfect welk type expiratiedatum past in uw strategie.

Lees verder

Handelen in opties; de basis

Met behulp van opties kunt u risico’s afdekken, winsten vastklikken en uw winsten laten lopen. Ontdek de basis van het handelen in opties in dit uitgebreide artikel.

Lees verder

Grootste blunders bij opties

Beleggen in opties kan aantrekkelijk zijn om uw risico te beperken en extra rendement te behalen. Dit vergt de nodige kennis. Ontdek waar u op moet letten.

Lees verder
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon Exclusief
Beursnieuws