Ontdek alles over opties

Dit portaal biedt u alles wat u nodig heeft om succesvol te beleggen in opties op de beurs. U vindt een uitgebreid educatieprogramma die van u een uitstekend optiehandelaar zal maken of u kunt één van onze gratis optietools gebruiken.

Wat is een gamma squeeze? De optiegriek die short squeezes bij AMC en Gamestop veroorzaakte

Wat is een gamma squeeze? Welke rol speelt de optiegriek gamma bij de short squeezes van aandelen als GameStop en AMC? U leest hier een volledige uitleg.

Lees verder

Broken wing butterfly: alles wat u moet weten

We geven graag wat meer uitleg over de broken wing butterfly. Deze strategie is neutraal tot licht directioneel en wordt regelmatig gebruikt om maandelijks cashflow te genereren.

Lees verder

NIEUW: Micro E-mini opties

De Micro E-mini futures worden uitgebreid met opties. Vanaf 31 augustus kunnen klanten van LYNX ook handelen in opties op de Micro E-mini futures.

Lees verder

Optiestrategie: Butterfly

De butterfly is een optiestrategie waarbij het maximaal verlies en de maximale winst op voorhand vastligt. Lees hier alles over de long- en short butterfly.

Lees verder

Beleggingsidee – Aandeel Coca-Cola (KO)

Het aandeel Coca-Cola zit in een stijgende trend. Coca-Cola profiteert van een vlucht naar veiligheid en de lage rente. Deze maakt het dividend interessant.

Lees verder

Gamma: de onderschatte optiegriek

Eén van de optiegrieken die het meest over het hoofd wordt gezien is de gamma. Deze is nochtans uiterst belangrijk voor risicobeheersing.

Lees verder

Delta: de optiegriek om te begrijpen

De optieprijzen worden gevormd door een aantal factoren zoals de optiegriek delta. De positie delta en portfolio delta zijn uitermate belangrijk.

Lees verder

Collar optiestrategie: uitleg met voorbeeld

De collar is een optiestrategie die zowel kan gebruikt worden door een beginnende als professionele belegger. De hoofdzaak bij een collar is bescherming.

Lees verder

Opties schrijven: de essentiële informatie

Opties schrijven heeft enkele gevolgen waar u als belegger rekening mee moet houden. Maar er kan op een creatieve manier omgegaan worden met opties schrijven

Lees verder

Met opties inspelen op het herstel van aandeel ING

Inspelen op het herstel van het aandeel ING kan op meerdere manieren. In dit artikel worden twee verschillende methodes, waaronder bull call spread getoond.

Lees verder

Met opties inspelen op kwartaalcijfers

Er kan op verschillende manieren ingespeeld worden op kwartaalcijfers via opties. In dit artikel leest u een veelgebruikte optiestrategie.

Lees verder