Ontdek alles over opties

Dit portaal biedt u alles wat u nodig heeft om succesvol te beleggen in opties op de beurs. U vindt een uitgebreid educatieprogramma die van u een uitstekend optiehandelaar zal maken of u kunt één van onze gratis optietools gebruiken.

Implied volatility: de sleutel tot succes?

De implied volatility is samen met de historische volatiliteit één van de belangrijkste facetten voor een optiebelegger. Hoe interpreteert u de implied volatility? En wat kan u ermee doen? Lees er hier alles over.

Lees verder

Handelen met dag-, week- en maandopties

Moet u nu dagopties of weekopties verhandelen? Of toch maar beter de gebruikelijke maandopties? In dit artikel worden de verschillen tussen de mogelijkheden besproken en weet u perfect welk type expiratiedatum past in uw strategie.

Lees verder

Handelen in opties; de basis

Met behulp van opties kunt u risico’s afdekken, winsten vastklikken en uw winsten laten lopen. Ontdek de basis van het handelen in opties in dit uitgebreide artikel.

Lees verder

Grootste blunders bij opties

Beleggen in opties kan aantrekkelijk zijn om uw risico te beperken en extra rendement te behalen. Dit vergt de nodige kennis. Ontdek waar u op moet letten.

Lees verder

Alles wat u moet weten over optie expiraties

Bij LYNX heeft u toegang tot ruim 100 beurzen wereldwijd en dit aantal blijft stijgen. Als doorwinterde optiebelegger bent u bij LYNX aan het juiste adres.

Lees verder

Hoe gaat het nu met de optieposities van Bas Snelders?

Afgelopen dinsdag heeft professioneel optiebelegger Bas Snelders een drietal posities ingenomen tijdens de Masterclass. Hoe gaat het daar nu mee?

Lees verder

Beurstaks vermijden in België dankzij de optiemarkt

Belgische beleggers betalen een beurstaks van 0,27% over hun transacties. Beurstaks vermijden kan volledig legaal via synthetische aandelen. Ontdek het hier

Lees verder

Optiegrieken; de bouwstenen van een optiestrategie

De optiegrieken delta, gamma, vega, theta en rho zijn geregeld de bouwstenen van een optiestrategie en vaak het gespreksonderwerp tussen optiehandelaren.

Lees verder

Covered call: eenvoudig rendement behalen

De covered call is perfect om een passief inkomen te genereren. Deze strategie bestaat uit twee instrumentgroepen. Lees hier hoe u dit toepast.

Lees verder

OptionTrader: onmisbare tool

De OptionTrader is dé tool voor iedereen die met opties wil werken. Lees hier alle functionaliteiten die de OptionTrader biedt.

Lees verder

Speculatietaks omzeilen mogelijk door opties en aandelen te combineren

Sinds de invoering ervan gaan Belgen massaal de speculatietaks omzeilen. Ontdek één van de meest efficiënte methodes om speculatietaks te omzeilen

Lees verder
LYNX: één platform, veel voordelen
  • Professioneel handelsplatform: snel, stabiel en betrouwbaar
  • Zeer lage tarieven
  • Tips en educatie van professionele beleggingsexperts
vergelijk-brokers
Beste Broker Allround
volgens VergelijkBrokers.nl
2016 & 2017
handelsblatt-round
Beste Online Broker
volgens Handelsblatt 2013, 2014 en 2015
Beleggers Belangen
Beste Broker van Nederland
volgens Beleggers Belangen 2009 t/m 2013
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker