LYNX Morning Call

Dagelijks verzorgen Ed Peerdeman, Jelle van Barneveld, Justin Blekemolen, Tom Straver, Tycho Schaaf en Wubbe Bos, de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call. Hierin wordt onder andere teruggeblikt op het slot van de Amerikaanse beurzen. Daarnaast worden de ontwikkelingen gedurende de nacht besproken op de Aziatische beurzen en wordt een vooruitblik gegeven op de opening van de Europese beurzen, waaronder de AEX. Tevens vindt u een financiële agenda met de belangrijkste evenementen van de komende dag. Met de LYNX Morning Call bent u te allen tijde goed voorbereid op de handelsdag die komen gaat.

Onduidelijkheid omtrent handelsgesprekken & alle ogen gericht op de Fed

Opnieuw ontstond er gisteren onduidelijkheid over de voortgang van de handelsgesprekken tussen de VS en China. Vanavond zijn alle ogen gericht op de Fed.

Lees verder

Beleggers wachten op Fed & olieprijs koerst hoger dankzij OPEC

Beleggers doen het rustig aan in aanloop naar de tweedaagse rentevergadering van de Fed. Morgen zal de centrale bank meer duidelijkheid verschaffen.

Lees verder

Technologiesector leidt beurzen omhoog & China pleit voor grotere rol van aandelenmarkten

De technologiesector leidt beurzen omhoog richting de toppen van vorig jaar. China pleit voor een grotere rol van aandelen- en obligatiemarkten.

Lees verder

Trump optimistisch over handelsdeal met China & dreigt met maatregelen tegen EU

Trump is optimistisch over een handelsdeal met China maar dreigt ondertussen met maatregelen tegen de EU als zij niet bereidt zijn te onderhandelen.

Lees verder

Dow Jones heeft last van Boeing & telefoonverkopen China -20%

Een harde brexit wordt het niet, maar wat wel? Het Britse parlement stemt vanavond. De beurzen wachten af en openen vlak. Telefoonverkopen China -20%.

Lees verder

Brexit-deal van Theresa May opnieuw weggestemd & EU sluit luchtruim voor Boeing 737 MAX

De brexit-deal van May is opnieuw weggestemd in het Britse parlement. Het VK stevent af op een no-deal brexit. Het 737 MAX toestel van Boeing blijft voorlopig aan de grond.

Lees verder

Brexit concessies duwen AEX omhoog & aandeel Boeing

Brexit concessies maken beleggers hoopvol. Zal er dan toch nog een akkoord komen? In China & Indonesië mag voorlopig de Boeing 737 niet opstijgen.

Lees verder

Herstel AEX en overnamegeruchten

De beurzen in de VS lieten vrijdag een sterk slot zien & dit wordt wereldwijd gevolgt. De AEX herstelt en ook overnamegeruchten dienen zich weer aan.

Lees verder

ECB sleurt beurzen wereldwijd in het rood

De ECB heeft de financiële markten wereldwijd verrast met haar nieuwe stimulans aan banken. Beleggers maken zich zorgen over de economische teloorgang.

Lees verder

Beleggers in afwachting van afscheidscadeau Mario Draghi

De beurzen ogen wat vermoeid en vandaag hangen beleggers aan de lippen van ECB-president Mario Draghi. Welke verassingen tovert hij uit de hoge hoed?

Lees verder

Legendarische avond Ajax & nieuw doelwit Trump

Een legendarische 1-4 is goed voor het Nederlandse consumentenvertrouwen. De AEX vlakt af en is op zoek naar richting, terwijl Trump zich op India richt.

Lees verder
Profiteer ook van beleggen met een voorsprong

LYNX biedt u vele voordelen en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers van België

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Onze brochure met uitgebreide informatie over online beleggen en daytrading bij LYNX
  • Onze tarievenlijst: aandelen, opties, futures, forex, ETF's & sprinters
  • Uw openingsformulier
Contact icon Bel naar
09 223 23 20
Contact icon E-mail naar
info@lynx.be
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker