Het Tips & Trades portaal: wat kunt u verwachten?

Het Tips & Trades portaal: wat kunt u verwachten?

Het Tips & Trades portaal biedt u als belegger een unieke omgeving, waarin u kunt meekijken met de beste professionals van ProBeleggen. Als abonnee van ‘Tips & Trades’ ontvangt u jaarlijks 40 beleggingstips. Elke tip bevat een uitgebreide uitleg en een concreet instapmoment. Zodra er een nieuwe tip gereed staat, ontvangt u een melding per email en/of in uw browser.

Bent u overtuigd en deelt u de beleggingsvisie van een expert? Dan kunt u de tip met één druk op de knop volgen.

Hoe gaat u van start?

U bent klant bij LYNX | Tips & Trades portaal
01
U bent klant bij LYNX
Meld u aan in LYNX+ | Tips & Trades portaal
02
Ga naar LYNX+, meld u aan
Krijg toegang tot het Tips & Trades portaal
03
Krijg toegang tot het Tips & Trades portaal
Ontvang jaarlijks 40 beleggingstips van ProBeleggen experts | Tips & Trades portaal
04
Ontvang jaarlijks 40 beleggingstips van de experts van ProBeleggen

Geïnteresseerd in Tips & Trades?

Ontvang een transactiekostenvergoeding van € 50 door u aan te melden voor het Tips & Trades portaal

Meld u nu aan voor slechts EUR 150 per jaar en ontvang een transactiekostenvergoeding van EUR 50.

Ga naar ProBeleggen of LYNX+ om u aan te melden en te profiteren van deze tijdelijke introductieactie. Leden van ProBeleggen met een rekening via LYNX kunnen zich hier kosteloos aanmelden voor Tips & Trades.

Meld u nu aan voor Tips & Trades

Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

Voorwaarden

Voorwaarden klanten van LYNX:

Als klant van LYNX komt u in aanmerking voor de volgende actie:

‘Abonneer u voor EUR 150 per jaar op het Tips & Trade portaal (40 tips per jaar) en ontvang tijdelijk een transactiekostenvergoeding van EUR 50.’

Op deze actie zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:

 1. De actie betreft een doorlopende actie.
 2. Klanten dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.
 3. De actie bestaat uit een transactiekostenvergoeding van EUR 50.
 4. Een klant komt in aanmerking voor een transactiekostenvergoeding door een abonnement op het Tips & Trade portaal af te sluiten.
 5. De transactiekostenvergoeding is geldig vanaf het moment dat de klant de betaling heeft verricht voor toegang tot het Tips & Trades portaal. De transactiekostenvergoeding is 1 maand te gebruiken.
 6. De transactiekostenvergoeding is een maximaal tegoed waarmee de gemaakte transactiekosten voor transacties in financiële instrumenten vergoed worden, met uitzondering van CFD’s, Sprinters en Turbo’s. Na het verstrijken van de gebruikstermijn (een maand) wordt het te vergoeden bedrag op de effectenrekening gestort.
 7. De door de klant gemaakte transactiekosten voor transacties in financiële instrumenten, met uitzondering van CFD’s, Sprinters en Turbo’s, worden aan het einde van deze periode tot een bepaald maximum teruggestort op de klant zijn/haar rekening via LYNX. De maximum transactiekostenvergoeding dat wordt teruggestort is EUR 50. De transactiekostenvergoeding is in euro’s. Indien transactiekosten in een andere valuta dan in euro worden gemaakt, dan worden de gemaakte transactiekosten omgerekend naar euro’s vergoed. Het omrekenen gebeurt op basis van de actuele wisselkoers.
 8. Indien de klant op dat moment geen rekening meer via LYNX heeft worden de door de klant gemaakte transactiekosten niet vergoed.
 9. U bent klant van LYNX op het moment dat u uw eerste storting heeft gedaan.
 10. Per adres kan maximaal één rekeninghouder deelnemen aan de actie.
 11. De klant komt niet in aanmerking voor de transactiekostenvergoeding indien een andere klant van LYNX op hetzelfde adres staat ingeschreven.
 12. Het is niet toegestaan om aan deze actie deel te nemen met zowel een particuliere rekening als een zakelijke rekening. Slechts één van deze rekeningen komt in aanmerking voor de actie.
 13. Op de relatie tussen u en LYNX is de LYNX Basisovereenkomst van toepassing: zie documenten voor het openen rekening.
 14. LYNX behoudt zich het recht voor de looptijd van de actie te wijzigen, de invulling van de actie te wijzigen of de actie tussentijds stop te zetten. Wijzigingen in deze actie zullen kenbaar gemaakt worden op de website van LYNX.
 15. Deelname aan deze actie verplicht de klant niet tot het doen van (een bepaald aantal) transacties. Het staat klanten vrij om op elk moment de overeenkomst met LYNX op te zeggen.
 16. Deelname aan deze actie houdt in dat u erkent kennis te hebben genomen van deze actievoorwaarden, deze te hebben gelezen, te begrijpen en te aanvaarden.
 17. Op deze actie is het Nederlands recht van toepassing.
 18. LYNX respecteert uw privacy. LYNX gebruikt uw gegevens om u op de hoogte te houden van onze dienstverlening, om u gevraagde informatie te bezorgen en voor direct marketingdoeleinden. U heeft het recht om uw gegevens in te zien. Zie voor een nadere beschrijving de privacyverklaring.

Heeft u nog geen effectenrekening via LYNX?

Ontdek hoe u een effectenrekening opent en Tips & Trades kunt volgen.

Open een effectenrekening via LYNX

Waarom de samenwerking met ProBeleggen?

Voor deze samenwerking is wederzijds vertrouwen van essentieel belang. Als broker kennen we de beleggingsmarkt goed en zijn we zeer selectief in de keuze van onze partners. ProBeleggen voldoet volledig aan de eisen die we stellen aan een betrouwbare partner en heeft naar onze mening beleggingskennis waar je u tegen zegt. Het Tips & Trades portaal is het resultaat van de samenwerking en is vooral gericht op de klant van LYNX. De combinatie van de beleggingskennis van ProBeleggen en het uitstekende handelsplatform bij LYNX, biedt u als belegger een voorsprong.

De Tips & Trades beleggingstips van ProBeleggen

Tips & Trades speelt in op actuele kansen in de Nederlandse en Amerikaanse markt en maakt primair gebruik van fundamentele analyse. Er wordt gebruik gemaakt van aandelen, opties of andere slimme beleggingsinstrumenten. U ontvangt kooptips die op de kortere termijn een goed rendementspotentieel bieden. In de strategie bewaken we de risico’s strikt door eventuele verliezen op tijd af te kappen. Elke kooptip wordt uitgebreid toegelicht middels een investmentcase die met u wordt gedeeld.

Wie is ProBeleggen?

ProBeleggen biedt beleggers een unieke manier om beter, verstandiger en met meer resultaat te beleggen, door inzage te geven in beleggingsportefeuilles van professionele beleggers. De pro’s zijn gespecialiseerd in technologie, dividend, Nederlandse, Belgische en Amerikaanse aandelen en opties. Elke pro geeft uitleg over iedere transactie die hij opneemt in zijn portefeuille. Beleggers beslissen vervolgens zelf of zij de transactie willen volgen.

Samenwerking met Probeleggen | Tips & Trades portaal
Albert Jellema - Expert ProBeleggen | Tips & Trades portaal

Bedrijfseconoom Albert Jellema voltooide in 2003 zijn postdoctorale opleiding tot beleggingsprofessional, genaamd CFA. Hij beheerde het ABN AMRO hoog dividend aandelenfonds van ruim EUR 1 miljard om vervolgens als partner toe te treden tot het Nederlandse Hedgefund GO Capital Albert. Als co-manager van beide fondsen won Albert verschillende prijzen van onder andere S&P en Morningstar. Naast het oprichten van ProBeleggen in 2014 startte Albert 1Vermogensbeheer.nl en DeAandeelhouder.nl

Meld u nu aan voor slechts
EUR 150 per jaar en ontvang tot EUR 50 aan gemaakte transactiekosten terug

Aanmelden Tips & Trades
Meld u aan voor Tips & Trades en ontvang een transactiekostenvergoeding van € 50