Aandeel Novacyt

Alles wat u moet weten over het aandeel Novacyt: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: FR0010397232
Tickercode: ALNOV | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Novacyt kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Novacyt: Analyses & tips


Waarom in aandelen Novacyt beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Novacyt. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Novacyt op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Novacyt te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Novacyt door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Novacyt te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Novacyt

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel Novacyt: Bedrijfsinformatie Novacyt SA

Novacyt is een Brits-Franse biotechnologiegroep die zich toelegt op klinische diagnostiek met kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Het bedrijf is vooral bekend voor zijn productie van in vitro en moleculair diagnostische tests. Novacyt levert wereldwijd een uitgebreid gamma aan tests.

Verder is het bedrijf bekend om zijn coronavirustests. In januari 2020 kondigde het bedrijf aan dat hun afdeling moleculaire diagnostiek een moleculaire test voor het COVID-19 virus had gelanceerd. De testen werden al snel goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie. Novacyt heeft samengewerkt met AstraZeneca, GlaxoSmithKline en de Universiteit van Cambridge.