Aandeel Sogou

Alles wat u moet weten over het aandeel Sogou: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: US83409V1044
Tickercode: SOGO | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Sogou kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Waarom in aandelen van Sogou beleggen via LYNX?

Met een effectenrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Sogou. Met directe toegang tot wereldwijde handelsbeurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt gewoon voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdscerschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen van Sogou kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Sogou

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel Sogou: Bedrijfsinformatie Sogou Inc

Sogou is Chinees voor “speurhond”. Sogou is een Chinees internetbedrijf dat zoek gerelateerde diensten aanbiedt in China. Het bedrijf is een spin-off van het internetbedrijf Sohu.com.

Het bedrijf is vooral bekend van zijn zoekmachine: Sogou Search. Met deze zoekmachine verdiend het bedrijf geld met onder andere online advertenties. Deze groeiende advertentiemarkt waar momenteel ruim $90 miljard in omgaat is uiteraard zeer interessant vanwege de exponentiële groeimogelijkheden. Het bedrijf ontwikkelt daarnaast ook hardware producten en games.