Aandeel Sogou

Alles wat u moet weten over het aandeel Sogou: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: US83409V1044
Tickercode: SOGO | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Sogou kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Sogou: Analyses & tips

Waarom in aandelen Sogou beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Sogou. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Sogou op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Sogou te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Sogou door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Sogou te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Sogou

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel Sogou: Bedrijfsinformatie Sogou Inc

Sogou is Chinees voor “speurhond”. Sogou is een Chinees internetbedrijf dat zoek gerelateerde diensten aanbiedt in China. Het bedrijf is een spin-off van het internetbedrijf Sohu.com.

Het bedrijf is vooral bekend van zijn zoekmachine: Sogou Search. Met deze zoekmachine verdiend het bedrijf geld met onder andere online advertenties. Deze groeiende advertentiemarkt waar momenteel ruim $90 miljard in omgaat is uiteraard zeer interessant vanwege de exponentiële groeimogelijkheden. Het bedrijf ontwikkelt daarnaast ook hardware producten en games.