Aandeel Greenyard

Alles wat u moet weten over het aandeel Greenyard: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: BE0003765790
Tickercode: GREEN | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Greenyard kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Greenyard: Analyses & tips

Waarom in aandelen Greenyard beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Greenyard. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Greenyard op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Greenyard te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Greenyard door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Greenyard te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Greenyard

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Greenyard : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Greenyard: Bedrijfsinformatie Greenyard NV

Greenyard NV is een in België gevestigd bedrijf dat actief is als verwerker van verse groenten en fruit. Het produceert en levert voedingsproducten met een lange houdbaarheid. De activiteiten van de onderneming zijn opgesplitst in twee segmenten, vers en lang vers. Vers is vooral actief in verse producten, fruit en groenten, bloemen en planten en de logistiek van verse producten. In het lang vers-segment zijn er twee divisies: diepvries en verwerkte producten. De producten worden onmiddellijk na de oogst en de bereiding ingevroren. Bij verwerkte producten gaat het om vers geconserveerd fruit, groenten, paddestoelen etc. Het grootste deel van de inkomsten van de onderneming wordt gegenereerd uit verse producten.