Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares $ Treasury Bond 20+yr UCITS ETF (IS04)

De Treasury Bond ETF stelt u in staat te profiteren van het rendement van Amerikaanse staatsobligaties, uitgegeven door het Amerikaanse ministerie van Financiën. De looptijden van de obligaties in deze ETF bedragen meer dan 20 jaar. De opgenomen effecten hebben bovendien een investment grade rating. Dit betekent dat zij een goede tot zeer goede kredietwaardigheid hebben. Aangezien obligatiekoersen en -rendementen omgekeerd evenredig bewegen, heeft de ETF dankzij sterk opgelopen rentes de laatste tijd maar één richting gekend, namelijk zuidwaarts.

Uitleg: Wanneer de risico’s op de aandelenmarkten groter worden, gaan beleggers gewoonlijk op zoek naar veilige havens zoals staatsobligaties. Intussen hebben wij een interessant steunniveau bereikt van waaruit een tegenbeweging op gang zou kunnen komen. Wij hebben het eerste koersdoel vastgesteld op 4,30 euro. Als de rentes verder wegzakken en de bodem is gezet, kan de ETF mogelijk veel hogere koersen laten zien.

iShares $ Treasury Bond 20+yr UCITS ETF (IS04) | ETF van de week

Set-up: Met een limiet op 3,90 euro kan een long positie in de Treasury ETF worden geopend. Na een mogelijke entry plaatsen we een stoploss onder de meest recente low. De risk/reward voor deze trade is met 4,0 uitsteken.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares $ Treasury Bond 20+yr UCITS ETF (IS04) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares $ Treasury Bond 20+yr UCITS ETF (IS04) | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart