Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Stoxx Europe 600 Food & Beverage ETF (EXH3)

Deze ETF belegt in bedrijven uit de Europese levensmiddelen- en drankensector. Sinds het dieptepunt van 73 euro in maart is de koers stevig opgelopen. De ETF is in staat geweest om zowel de EMA-20 als de EMA-50 te heroveren. In de afgelopen weken heeft de Food & Beverage ETF een zijwaartse consolidatie laten zien.

Uitleg: Vooral in tijden van crisis zijn defensieve aandelen gewild. Zoals bekend, eten en drinken mensen altijd. Het is echter ook belangrijk dat de geselecteerde bedrijven sterke merken hebben om prijsverhogingen met succes te kunnen doorberekenen. Tot de grootste posities van deze ETF behoren bedrijven als voedingsgigant Nestlé, brouwerijgigant Anheuser Busch InBev, Diageo en viskweker Mowi.

iShares Stoxx Europe 600 Food & Beverage ETF (EXH3) | ETF van de week

Set-up: Indien de ETF erin slaagt boven 83,90 euro uit te breken, zou het de moeite waard kunnen zijn een longpositie te openen. De stoploss kan men vervolgens onder de candle van maandag plaatsen, onder de EMA-50. We zien de jaartop van begin januari als het eerste koersdoel.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares Stoxx Europe 600 Food & Beverage ETF (EXH3) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

iShares Stoxx Europe 600 Food & Beverage ETF (EXH3) setup | ETF van de week
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart