Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Lyxor Nasdaq-100 Daily 2x Leveraged UCITS ETF (LQQ)

De Nasdaq-100 Index beleefde vorig jaar een behoorlijke terugval. Dit jaar konden de technologieaandelen weer wat herstellen, maar na een eerste herstel namen de stieren wederom een adempauze. Na deze correctie gaat het herstel van de Nasdaq-100 nu mogelijk de volgende ronde in.

Uitleg: De Lyxor Leveraged ETF volgt de prestaties van de Nasdaq-100 index met een hefboom van 2. De ETF stelt ons in staat te participeren in bekende namen als Apple, Microsoft, Tesla of Nvidia. Deze aandelen werden vorig jaar zwaar afgestraft, maar staan nu weer op de kooplijsten van beleggers. Om te profiteren van een mogelijk verder herstel van de technologieaandelen is het een idee om posities op te bouwen in deze ETF met hefboomwerking.

Set-up: We willen direct een positie openen en leggen een limiet-order in op 495 euro. Als de rally voortzet dan zien we veel ruimte richting de 585 euro. We dekken deze positie af met een stoploss onder de meest recente low op 450 euro.

 Lyxor Leveraged ETF |  Lyxor Leveraged ETF kopen | lyxor etf leveraged nasdaq 100
 Lyxor Leveraged ETF |  Lyxor Leveraged ETF kopen | lyxor etf leveraged nasdaq 100

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart