ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

IShares Nasdaq 100 ETF (EXXT)

Wederom leidt de Amerikaanse technologiebeurs, Nasdaq,  de beurzen op Wall Street de weg. Vooral de aandelen uit de gegevensopslag en software sectoren deden het goed. De recente cijfers van Microsoft en Alphabet hebben de index naar nieuwe hoogtes gebracht. De stieren hebben de leiding en de opwaartse trend oogt stabiel.

Uitleg: de beroemde komkommertijd lijkt voorlopig uit te blijven en dus kan worden aangenomen dat de rally in de Nasdaq de komende weken kan worden voortgezet. Enkel als de steun van eind juni naar onderen wordt gebroken zou er een grote correctie kunnen plaatsvinden. Tot die tijd blijft de strategie kopen op zwakte

Grafiek van de ETF van de Week - IShares Nasdaq 100 ETF

Setup: met een limiet van €61,25 komt de koers boven het stijgende 20-daags gemiddelde uit. De stoploss zetten we onder de steun rond €58. Het risico is dus ongeveer 5%. We gaan ervan uit dat de markt nog een opwaarts potentieel heeft van circa 10% tot 15%.

Trading setup van de ETF van de Week - IShares Nasdaq 100 ETF


Het LYNX Weekoverzicht & exclusieve beleggingstips

Ontvang gratis het LYNX Weekoverzicht & exclusieve beleggingstips. Vul uw e-mailadres in en schrijf u in.

Inschijven LYNX Weekoverzicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart